Harun sonuçtan çok memnun

Omix X3 Yazılım Sıkıntısı

17 Kasım 2023 19:55
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi. Omix çalışanlarına ve ilgililere teşekkür ederim. Yerli ürünleri desteklemeye devam”

Omix X3 aldım 2 gün önce. Uygulamadaki rahatsız etmeyin moduna basınca telefon kapanıyor ve yazılım moduna geçiyor. Daha sonra fabrika ayarlarına geri döndürüyor. Her defasında aynı şekilde oluyor. Yerli malı diye aldım ama mağdur oldum. Sorunum çözülsün.

21 Kasım 2023 09:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa süre içerisinde sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak yardımcı olacağız. Saygılarımızla OMIX Türkiye

21 Kasım 2023 11:32

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

07 Aralık 2023 11:03

07 Aralık 2023 13:24

Merve
Merve

Omix X3 aldım Türk Telekom bayisinden 1 hafta önce fakat aldığım ilk günden belli rahatsız etme tuşuna basınca telefon reset atıyor kendine içindeki her şey gidiyor KVK ya gönderilecek fakat ben ilk günden KVK ya giden telefon isteseydim zaten ikinci el alırdım şikayetim var tl Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım

Gamze
22 Haziran 2024 15:12