Omega Invest Şikayetçiyim

21 Haziran 2024 15:313.230

1- Çok iyi cümleler kuruyorlar.
2- Vaatler Okyanus kadar büyük, nesnel durumsa yağmurdan sonra asfalttaki çukurda birikmiş su gibi. Gerçekle ilgisi olmayan çok cümleler kuruluyor.
3- Meta dışında kendi uygulamalarını kullandırıyorlar ki bu durum kuşkuludur. Kime sorarsanız sorun, Forex aleminde bu durum şüphelidir.
4- Ne yaşadığınız ne kaybettiğiniz kimsenin umurunda olmuyor, bilesiniz. 5- Ben ne yaşadım? Benimle ilk kez şirket yöneticisi muhatap oldu. Kişi çok iyi bir konuşmacıydı. Birkaç görüşmenin ardından ikna olmam uzun sürmedi çünkü vaatler harikaydı. “Siz hiçbir şeye karışmayın. Hesabın tüm yönetimi bizde.” o kadar kesin ve emin cümleler ki. 500 dolarla başladım. Hesap açıldı ve bir saat içinde 60 $ hesabıma girmişti. Açın dediler, açtım. Kapayın, kapattım. Gündemde savaş var. Ukrayna-Rusya, Filistin-İsrail, tam o sırada İran da olaya dahil oldu. Altın ve petrol savaşını görünce coşarlar. Durum böyleyken petrolden yüklüce sell açtırdılar. Doğal olarak terse gitmeye başladı. 500 dolarlık hesap birinci gün 300 $ içerideydi. Aradığımda: “Her şey yolunda, merak etmeyin.” İkinci gün eksi artarken temsilcimi arayıp bütün veriler aksini gösterirken emin misiniz dediğimde aynı kesinlikle kaygılanmayın, dendi. Yetmezmiş gibi ikinci kez sell açtırıldı. Açtırıldı diyorum çünkü gerçekten onlar açtırdı. Bütün WhatsApp yazışmaları duruyor. İkinci sell’i açtırınca ben rahatladım. Adamın bir bildiği var herhalde diye düşündüm. Hesaba bile bakmıyorum. Bu arada yönetici arayıp 500 $ daha eklerseniz sizi vip yapacağım dedi. Tabi bu söylem bu kadar sade değildi. Olmayan 500 $’ı buldum ve onu da yatırdım. Ve hesap eksideyken bile bakmadım. -800 olmuş baktığımda. Bir panik. Aradım. Her şey yolunda dedi tekrar. Ve bir saat içinde stop out oldu hesap. Allah’ım, bu ne. Temsilci: -Evet kapandı.
-Siz bir şey yapmayacak mısınız? -Para yatırmalısınız.
Alo müdür.
Müdür: “Ne saçma olur mu öyle şey, kaygılanmayın, şu an tatildeyim. Çözeceğim.” Bir hafta bekledim. Arayınca, bir hafta daha. Sonraki aramalarıma hiç cevap vermediler.
Sonuç: En kabasını anlatabildim. Ayrıntılarda çok şey saklı. Yalan söylüyorlar, ilgilenmiyorlar, vaatlerinden çok uzaklar.

1 Ağustos 2024 23:09

Bir gelişme var mı sizin tarafta telefonları açma yazılanları okuma zahmetinde bulunmuyorlar bende

Özkan
Benzer Şikayeti Var
25 Haziran 2024 12:31

Merhabalar bende mağdur olanlardanım maalesef. Hesap açılıp para yatırana kadar bal dök yala yapıyorlar. Ufak para kazandırıp sonra kimseyi bulamıyorsun. Benimle irtibata geçen telefon ve sabit telefonları kapalı. Sen bu işten komisyon alıyorsun al sat yaptığımızda. 3 kuruş yatırdığımız paraya göz dikiyorsunuz. Bizde kazanalım sizde kazanın mağdur olan arkadaşlar şu anda hiç iletişime geçebildiğiniz telefon numarası var mı. Mağdur olduğum için suç duyurusunda bulunacağım artık

24 Haziran 2024 21:51

Aynı şeyleri yaşadım kardeşim ufak bir miktarla başlayan hikaye ilk önce ufak bir kar, sonra açtırılan işlemler hesap patlamak üzere demeler para ver sonra yine ver yine ver, hesap kurtulmuyor kredi açıyoruz hikayeleri hesap kurtulunca paranı hemen alacaksın yalanıyla giden 177 bin lira, paranı istediğinde işlem şartı vs vs, sonra bütün aramalara yazışmalara verilmeyen cevaplar

Fxrevenues Sahte Sakin İnanma

2 Ocak 2024 23:304.800

Firmaya sosyal medyada dolaşan bir reklamın dikkatimi çekmesi üzerinden kendim yatırım hesabı açmak için giriş yaparken ...

2 Destek2 Yorum

28 Mart 2024 16:363.398

Arandım, A--Bey tarafından güzel konuşması ile gayet ikna edildi. Yatırımı yaptım, hocamız ne söylerse nokta atışı yapı...

As Borsa Yanıltıyor

Sint Market Yatırım Mağduru!

18 Nisan 2024 17:275.689

Para anında yatırılabiliyor ama asla çekilemiyor. Bonus yüklemesi sonrası, önce 70 gün bekleme süresi bittiğinde çekim y...

5 Destek1 Yorum