10 Ekim 2023 19:52

22.07.2023'te bizzat kendi yerlerine gittim. Daha öncesinde konuştuk ben Almanya’dan geleceğimi belirttim. E** beye kendisi bu arada sahibidir oluşum protezin. Gittiğimde sıcak bir karşılama oldu 2 saat içinde tam uygun olmasa da uygun saçı buldular aslında ölçüm 6x9 Muş benimkini 6x10' dan kesip yaptılar o an zaten insan acayip mutlu oluyor ve olayın şokuyla pek anlamıyorsunuz kalitelimi iyimi değil mi. Neyse saç yapıldı.

450 EUR ödedim peşin yanında uyduruk sloven şaşal şişeye doldurup verdiler. Yapışkanlar orijinal walker tape değil bir poşete koyup öylece verdiler ve bana en az bir sene ömrü olduğunu ısrarla söyledi. E** bey. Neyse saç yapıldı. 2. Hafta aşırı dökülme oldu. Tabi ben kriz geçirdim o an Ankara'daydım apar topar geldim saçı değiştirdiler. Üretim hatası dediler. Tamam dedim olabilir dedim ve yeni saç takılıp Almanya’ya geldim ve asıl sorunlar tekrardan başladı.

2. Saçta aşırı dökülme sorunu oldu 2 ayda tamda resimdeki halini aldı. Çıldırmamak elde değil ararsın telefona çıkmazlar neyse kaç aramadan sonra ulaştım ve e** bey dedi. Ok yeni saç gönderecek dedi. Aradan 2 hafta geçti. Saç geldi. Tabi kargo gümrük bana ait. Hiç sorun değil sorun insan içine bu halde çıkamamak. Gelen saç tam bir fiyasko. En kötü Çin malı en ucuz saç saç rengi cin siyah üstelik ölçü 10x7 inç benim kafa ölçümle yakından uzaktan alakası yok bir de saç rengi aşırı uyumsuz. Saçı bir de kesim yapıp göndermişler.

Kesim berbat her yerinden kalkıyor kafada potluk oluştu rezil oldum. Resmen saç resmen çöpe gitti mecbur kaldım. 1000 EUR ya Almanya’da yaptırmak zorunda kaldım. En azından kafam rahat Instagram'da yapılan yorumlara bakmayın hepsi sahte ve siliyorlar kötü yorumları isteyenlere her türlü detay anlatabilirim. Art niyetli bir yer. Bu arada hijyen berbat. Ben mecbur kalmıştım. Saça bakım yaptıkları oda duman altı havlular rezalet kokuyor.

Erhan
Erhan

Herkese merhaba arkadaşlar Ben firma Erhan İzzet bey mutlu olsun diye 3 saç taktım arkadaşlar 2 sine ücret alınmadan Neyse ki onu yazmış bize 450 euroyu indirmeye çalışan izzet bey Almanya'da 1000 euroyu veriyor😂 Arkadaşlar genel ağırlığımız yurt dışıdır o yüzden yurt dışı müşterilerine daha ağırlık vermekteyiz Instagram yalan gibi şeyler yazmış 40 milyon izlenme bırakın yalanı parayla yapamazsınız ne kadar içerik ürettiğimizi düşünün İzzet beyin ilk saçında hiçbir şey yoktu arkadaşlar kalbi kırılmasın diye hemen değişim yaptık 2 bin tl kazanacağız diye 20 bin tl ürün parası verdik neyse Allah biliyor 15 senede toplam 5 şikayet yok bu da her şeyi gösteriyor...

Esma Serkan Tetik Saç Ekim Merkezi Hayal Kırıklığı, Beklenen Sonuçların Uzağında

25 Mart 2024 20:10

09 Mayıs 2024 09:44
Tap Hair Türkiye Tap Saç Protez
Kutup sonuçtan hiç memnun değil

Tech Hair Protez Saç Merkezi Saçı Sattıktan Sonra Bir Daha İlgilenmiyorlar

10 Kasım 2023 02:35