Emre sonuçtan çok memnun

Oley.com Para Transferinde Yaşanan Sorunlar

11 Aralık 2024 12:46
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Benden kaynaklı hatadan dolayı şikayet ettiğim için uygulama finans departmanı temsilcisi Gamze hanıma özürlerimi ilettim çözüm aşamasındaki nezaketinden ötürü kendisine ve sorunun halledilmesindeki katkıdan dolayı Şikayetvar'a teşekkür ederim”

7 Aralık Cumartesi günü oley.com hesabımdaki paramı bankaya aktarmak istedim fakat banka hesabıma geçmedi. 3 gün sonra müşteri hizmetlerini aradım, bana mesai dışı gönderim talebiniz olduğu için askıda kalmış, tekrar uygulamaya aktarıldı şeklinde açıklama yapıldı. Sonrasında 9 Aralık Pazartesi günü mesai saatleri içinde tekrar denedim. Şu an ne banka hesabımda ne de oley.com hesabımda param var. Yine müşteri hizmetlerini aradım, biz gönderdik, bu sorun bankanın denildi, Vakıflar Bankası ile görüşün denildi. Çok saçma olduğunu düşündüğüm halde banka ile görüştüm ki onlar da saçma bulduklarını söylediler. Gönderime ait sorgu numarası verirlerse bunu sorgulayabiliriz ama bu bankaya ait bir işlem değil, böyle bir gönderim de mevcut değil dediler. Diğer legal bahis sitelerinde çok daha pratik ve güvenilir olan bu işlemle alakalı, oley.com'a güvenip yaptığım bu işlemlerden doğan mağduriyetim hakkında bilgilendirmek ve problemin çözülmesini istiyorum.

11 Aralık 2024 15:15

Benden kaynaklı bir hata nedeniyle yaşadığım sorun için bulunduğum şikayetten dolayı oley.com finans departmanı temsilcisi Gamze hanıma özürlerimi ilettim çözüm için hem kendisine hem de Şikayetvar'a teşekkür ederim

11 Aralık 2024 15:21

11 Aralık 2024 15:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Türkiye

11 gün önce hatalı EFT 2000 TL iade edilmedi ekte sundum 2-7 günde iade olur dedi kurumsal firma ama hala olmadı oley pişmanlıktır finans birimi 11 gündür bir tuşa basamadı

Türkiye

11 gündür para iadem olmadı şimdi de her gün arıyorum diye müşteri hizmetleri çağrı merkezi beni engellemiş şakamı bu

Türkiye

13020584 üye numarası ile oley e üye oldum farklı hesaptan 11 gün önce para gönderdim iade edeceklerini söylediler koskoca kurumsal firma 11 gündür paramı iade edemedi aradığımda muhatap yok oley com pişmanlıktır benden uyarması aman dikkat

Hakan sonuçtan çok memnun

Oley.com'da Yatırılan Paranın İadesi Sorunu