Cagri sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2024 20:24
Cagri'nin Teşekkür Mesajı
“Puanım yüklendi teşekkürler”

Normalde başka platformdan sürekli bahis oynarım. Bir gün bir mesaj geldi. Oley.com, bugün içerisinde ₺250 ve üzeri bahis alırsanız ve bu bahsiniz kaybederse cumartesi günü 250 TL kayıp bonusunuz hesabınıza yatırılacaktır, diye. Ben de toplamda 500 TL'ye yakın aynı gün bahis aldım. Bahislerimin ikisi de yattı. Cumartesi günü herhangi bir bonus hesabıma tanımlanmadığı için müşteri temsilcisini defalarca aradım. Bana akşam saat altıya kadar yatmadığı müddetçe tekrar aramamı söylediler. Ben de saat 8 gibi tekrar aradım, hala bir dönüş yapılmadı. Bonusum hesabıma tanımlanmadı. Neden vermeyeceğiniz bonusu insanlara verecekmiş gibi söyleyip vermiyorsunuz? Fotoğrafları ekle sunuyorum.

12 Ağustos 2024 16:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Size daha hızlı hizmet verebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz kanallardan bize ulaşabilirsiniz. • Oley.com Müşteri Hizmetlerimizi arayarak. Veya, • Oley.com hesabınıza giriş yaptıktan sonra Profil bölümüne tıklayarak açılan menüden/Destek taleplerim/Destek talebi oluştur dedikten sonra konuyu iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Cagri
Cagri
12 Ağustos 2024 18:56

Puanım yüklendi teşekkürler

12 Ağustos 2024 18:59

Değerli üyemiz, Vizyonumuz; sporu ve eğlenceyi birleştirerek üyelerimize sanal bahis platformunda beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda siz değerli üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmak asli görevimizdir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Sezayi
21 Aralık 2024 05:17
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Atalay
07 Ağustos 2024 21:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Oley.com'da Artan Hatalar Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

04 Temmuz 2025 14:44
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 15:21