Okyanus Veteriner Kliniği İzmir Karabağlar Okyanus Veteriner Kliniğinin Kedimizi Öldürmesi

15 Kasım 2023 15:48

İzmir Karabağlar Eserkent'te bulunan Okyanus Veteriner Kliniğine kasım ayı başında kedimizi kısırlaştırmak için götürdük. Klinik olması gereken yer çok pisti, çok korkunç kokuyordu ama veteriner ya güvenip kedimizi bıraktık. O zamana kadar hiçbir hastalığı yoktu. 2 gün sonra kedimizi geri aldık ve bir hafta içinde kedimiz acı çekerek öldü. Başka bir veterinere götürüp ilaçlar aldırdık ama fayda etmedi. E*** O****** veterinerin ismi daha önce bir çok hayvan burada ölmüş o aileler ile de iletişime geçerek gerekli yerlere şikayette de bulunduk.

Ayfer
Ayfer

Bakın aynı konudan bizde şu an muzdaribiz. Adam sürekli hayvan öldürüyor ve üretim yapıyor. Aynı şekilde öldürdüğü bir sürü hayvan var. Başka veterinere götürdüğümüzde çok geç kalmıştık. Dünya para harcandı umurumda değil ama keşke kedimiz yaşasaydı. Yasal yollara başvuruyoruz şu an. Sizde şahit olursanız seviniriz. Ciddi sağlık problemleri yaşayan kişiler var kayıpları yüzünden

okyanus-veteriner-klinigi-izmir-karabaglar-okyanus-veteriner-kliniginin-kedimizi-oldurmesi-1.jpg

Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Kedimizin Ölümünde Yetersiz Müdahale Ve İlgisiz Yaklaşım Mağduriyet Yarattı

13 Mayıs 2025 01:42
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kedimizin Sağlığına Zarar Veren İhmalkar Ve Hijyenik Olmayan Klinik Deneyimi

17 Mayıs 2025 20:01