Bursa Okyanus Koleji Servis Problemi

23 Ekim 2023 14:49

Bursa Okyanus Koleji Nilüfer Kampüsünde 1. Sınıfta okuyan çocuğumuzun bu cumartesi akşam 5'te servisinin iptal edildiğini (servis maliyetlerinin karşılanamadığı gerekçesi ile) ve farklı bir güzergah servisi ile ortaklaştırıldığını öğrendik. Normal şartlarda zaten küçük yaşta bir çocuğun sağlıklı bir eğitim için fazla olan servis süresi bu karar ile birlikte 1.5 saati bulacağı söylendi. Sabah 9'da başlayan ders için servisin 7:15-7:25 gibi geleceği akşam ise 16:10'daki çıkış ile birlikte 17:30'u bulacağı bildirildi. Yetişkinlerin işe giderken zorlandığı bu saatlerde 6 yaşındaki bir öğrenciden Başarı beklenebilir mi? Velilere 1 gün önceden haber verip bu dayatma yapılır mı? Kurumsal olarak bu probleme çözümünüz bu mudur? Önce öğrencimiz derken alınan bu kararda önce maliyetler mi deniliyor? 1.5 saatte insanlar Bursa-İstanbul şehir değişikliği yapıyorken genel merkez bu kararı alırken kampüs idaresine ne açıklama yapıyor? Yılın başında belirlenen maliyetler neye göre yapıldı? Servis firması ile yılın başında sözleşme yapılmadı mı? 1 günde firma servisi iptal ettiğini belirtebilir mi? Ödememizi peşinen yapmış çocuğumuzun okulu için tüm yüksek maliyetlere katlanmışken bu kadar pervasızca, çocukların psikolojik ve eğitimini direkt etkileyecek karar nasıl bu kadar alelacele alınıyor? En hızlı şekilde alınan kararın iptali ve servis güzergahının eskisi gibi uygulanmasını talep ediyoruz.

24 Ekim 2023 15:46

Konuyla ilgili telefon geleceği söylendi dünden beri hala arayan yok. Dün 16:55 te gelmesi gereken servis 17:45 te geldi. İnsani olarak bir yanıt bekliyoruz sizce bu yapılan değişiklik mantıklı mı?

26 Ekim 2023 16:10

Hiçbir açıklama yapılmadı Genel Merkez'den. Okuldan arandık ve "Maalesef bu şekilde devam edilecek" dendi. Okyanus Kolejleri bu yaptığı ile sınıfta kalmıştır. Hayal kırıklığı oldu bizim için. Bu saatten sonra kimse bize Okyanus Kolejinin eğitim kurumu olduğunu anlatmasın. Ticarethanedir. Bugün servisi birleştiren yarın sınıfları birleştirir, sonrasında başka şeyler. Yaptıkları ne kadar sorumsuzca ise aramayıp özür bile dilemeyen Genel Merkez aynı şekilde sorunludur. Yazıklar olsun!

Okul Servis Saatleri Ve Kahvaltı Sorunu

18 Nisan 2025 15:45
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Okul Servisi Saat Değişikliği Ve Yemek Sorunu

03 Ocak 2025 15:07

Fatih Okyanus Koleji Servis Şirketi Ofses

16 Kasım 2023 09:05
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Servis Hizmeti Mağduriyeti: Çözüm Üretilemeyen Taşıma Sorunu

13 Mart 2025 05:47