Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Okx TR Uygulamasında Uzayan İnceleme Süreci!

Okx TR Uygulamasında Uzayan İnceleme Süreci!
04 Ekim 2024 17:09

25.09.2024 tarihinde Okx TR uygulamasına kayıt oldum. Daha önce kullandığım uygulamaların içerisinde para yatırma, çekme, gönderme işlemlerinde son zamanlarda yavaşlık olduğu için Okx TR uygulamasını denemek istedim.
30.09.2024 tarihinde yurt dışından hesabıma 3000$ para geldiği için hesabım incelemeye alındı. Kayıt olduğum tarih ile incelemenin başladığı tarih arasında sadece 5 gün var. Bu 5 günde yaptığım işlem sayısı da 5'ten yüksek değil. Bu kadar az sayıda işlemi incelemek için bile kaç gün beklememiz gerekiyor? Bu mağduriyetin çözümü ne zaman olacak? İncelemenin başladığına dair herhangi bir bilgilendirme mesajı, maili bile tarafıma gelmedi. Hesabıma girerken anladım. İnceleme başladıktan sonra da 4 gün geçti ve hâlâ bir gelişme yok. Yaptığım işlem sayısı 5! Neyin kontrolü sağlanıyor?
İnsanların yaşadıkları tecrübeleri okuyorum, dinliyorum 60 güne kadar parasını çekemeyenler olmuş.

06 Ekim 2024 17:18

4 Ekim tarihinde şikayetimi buradan yazdım. Henüz yayımlanmadı. Bu süreç içerisinde hala hesabımdaki inceleme devam ediyor. Canlı destekler hiçbir şey belirtmiyor. Hesabımın kapatılmasını hesabımdaki bakiyenin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Böyle yavaş, kalitesiz bir platform hayatımda görmedim.

08 Ekim 2024 16:48

8 Ekim 2024 itibariyle hala bir gelişme yaşanmamış olup, tarafıma mail, SMS gelmemiştir. Hesabımda bulunan 5 işlem için 8 gündür bekletiliyorum. Böyle firmalara ne denir? Sadece yazık.

11 Ekim 2024 05:31

11 Ekim 2024 itibariyle hala bir gelişme olmadı. İnatla söylüyorum. Hesabımda sadece 5 işlem var. İnceledikleri işlem sayısı sadece 5! Bu bir hesap incelemesi değil. Sadece mağduriyet yaratıyorlar.

15 Ekim 2024 02:08

15 Ekim 2024 itibariyle hala bir gelişme yaşanmadı. :) Küçük firma

29 Ocak 2025 16:48 (Şikayetten 3 ay sonra)

Osman
Osman

Aynı durum beninde başıma geldi son durum nedir ne yapacağız nasıl çözülecek

Ozan

Hala bir gelişme yok benim tarafımda

Yusuf
22 Aralık 2024 20:37
Hesabım Aniden Kapandı Ve Acil Parama Ulaşamıyorum
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
19 Ekim 2024 23:17