Yusuf sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 13:48
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Ürün sıfırı ile değiştirildi teşekkür ederim”

Aldığım Lianli LCD fan seti elime ulaştığında fanlardan bir tanesinin pinlerinde kırık vardı. Sinerji ile görüştüm, beni Oksid Bilişim adlı bir firmaya teknik servis için yönlendirdiler. Bu arada beni yönlendirmeleri, sadece numara vermek, o bile 3 gün sürdü. Neyse, Oksid Bilişim'e ulaştım, sadece arızalı olan fanı gönderin dediler. Ben de değişim istediğimi belirterek gönderdim, fanı tamir edip geri yollamışlar. 5500 TL verdiğim fan seti tamir ediliyor ve geldiğinde tekrar çalışmadı. Arayıp sorunca değiştik dediler ama sıfır paketli fan nerede, her yeri parmak izi olan fan nerede? Kesinlikle yanıltıcı hareket ediyorlar. Bu sefer seti komple gönderdim Oksid Bilişim'e, değişim veya iade istiyorum diyerek. Ellerine ulaşır ulaşmaz tekrar geri kargoladılar. Şu an iade alsam bile aynı fanı aynı fiyata satın alamıyorum. Ürünümün set olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

03 Temmuz 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Yusuf
03 Temmuz 2024 09:19

Hocam zaten iki tane talep oluşturdum ilkini dikkate almadınız değişim istedim tamir edip yolladınız ikincide ise size gönderdim bakmadan ulaştığı saat tekrar kargoya verdiniz ve dediniz ki kargodan alın bir daha gönderin ben zaten neredeyse 1 aydır bekliyorum fanları bir arada iki gün gördüm tekrar gönderince komple değiştirilmesini talep ediyorum

Yusuf
09 Temmuz 2024 10:44

Ürün sıfırı ile değiştirildi teşekkür ederim

Garanti Kapsamında Sürekli Tamir Edilen Fan Setim Değiştirilmiyor

28 Temmuz 13:43
Garanti Kapsamında Sürekli Tamir Edilen Fan Setim Değiştirilmiyor
Burak sonuçtan çok memnun

Oksid Bilişim Garanti Sürecinde Ürün Değişimi Ve İletişim Sorunu

01 Eylül 22:31
"Yaşadığım sorunun çözümünde başta Şikayet Merkezi Yetkilisi Esra Hanım ve Müşteri Temsilcisi Serhat Bey olmak üzere, sürece katkı sağlayan tüm İncehesap.com yetkililerine teşekkür ederim. Her iki yetkilinin de sürece dair gösterdiği ilgi, sabır ve yönlendirmeler, yaşadığım mağduriyetin kısa sürede çözüme kavuşmasında çok değerli oldu. Sorunum, işlemci, ana kart, RAM ve SSD parçalarımın ücretsiz şekilde üst modellere yükseltilmesi ile kalıcı ve son derece memnun edici bir şekilde çözüldü. Bu noktada müşteri memnuniyetini ön planda tutan, çözüm odaklı yaklaşımınız ve profesyonel iletişiminiz için ayrıca tebrik ederim. İncehesap.com’ın göstermiş olduğu bu yaklaşım, müşteri haklarına verdiği önemi ve sorunları yalnızca çözmekle kalmayıp, daha ileriye taşıyan bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koydu. Böyle bir hizmet anlayışı, firmaya duyulan güveni artırmakta ve uzun vadeli müşteri sadakati açısından da oldukça kıymetlidir. Bu süreçte emeği geçen tüm ekibe tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. 👏"
oksid-bilisim-garanti-surecinde-urun-degisimi-ve-iletisim-sorunu-1.jpg

17 Nisan 01:49
Sinerji Bilgisayar'da İade Süreci Kabusu
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 18:11