Nevra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 16:57

Okey sıcak temas prezervatifi kullanırken hem sabit durmadı uca doğru sürekli kıvrıldı hem de yırtıldı. Tabii ki ilişki sonunda fark ettik:( ve büyük ya da küçük değildi. Mail yoluyla detaylı şikayette bulundum fakat cevap gelmedi. Bu kadar önemli bir mevzuda umursamaz davranıyorlar.

profile profile
25 Temmuz 2023 17:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)
26 Temmuz 2023 15:55
09 Ağustos 2023 15:47

Şikayetimden sonra içinden iki adet kullanılmış ama biri yırtılmış paketi incelenmesi için gönderdim fakat bizi suçlayıcı cevap verildi. Saklama koşulları uygun olmayabilirmiş ki üzerinde kaç derecede saklanması gerektiğini belirtmemişler buzlukta mı saklayalım anlamadım. Tırnaklarımız yırtmıştır yok belki mücevher takılmıştır çünkü ben takıp takıştırıp öyle yatarım her gece. Ha o da olmadıysa boyutunda hata vardır. Sorun bizde değil sizde dediler. Yazıklar olsun beceriksizliğimize bir prezervatifi bile doğru kullanamıyoruz. Buna karşı para iadesi istedim ses yok. Üründen onlarca da gönderseler istemiyorum. O stresle seks mi yapılır?

19 Ağustos 2023 01:59

İnceleyeceğiz diye tüm paketi alıp "sözde inceleyip" bizi suçladılar ve ne para iadesi yaptılar ne de ürünü gönderdiler. Sıfır müşteri memnuniyeti. Doğru düzgün dinleyip anlamıyorlar da.

Mert
14 Ağustos 2023 01:43

Okey Nirvana Sens Kondom Yırtılması

Eren
30 Haziran 2024 03:04

Okey Zero Prezervatif Yırtıldı, Maddi Manevi Zarara Uğradık!

Özgü
01 Şubat 2025 21:51