Kötü Yönetim Ve Eksik Hizmetler İle Hayal Kırıklığı Yaratan Dershane

17 Eylül 2024 20:52

Ben geçtiğimiz yıl (2023) de kaydolduğumda adı Genç Odtülüler'di. Fakat daha sonra iki kez isim değiştirdiler. Yarattıkları kötü imajdan kurtulmaya çalıştılar. Bence ama yönetimin aynı olduğunu duyanların kapıdan geri döndüğüne şahitlik ettim. Bir dershane ancak bu kadar kötü yönetilebilir bence. Kışın buz gibi soğukta kaloriferler yanmadığı için sınıfta ders anlatan hoca da dahil olmak üzere bütün sınıf montlarla ders işledik. Bunun dışında sürekli bozuk olan, asla yaptırılmayan asansörden dolayı her derse gelişimizde 9. Kata kadar yürümek zorunda kaldık. Hocaların kullandığı tuvalet dışında tek bir temiz tuvalet yoktu (defalarca şikayet etmemize rağmen temizlenmedi). Vaat edilen hiçbir şey yerine getirilmedi. Kaynaklar çok kötüydü, 1 ay sonra teslim edildi ve buna rağmen eksik geldi. Ayrıca bir hoca dönemin ortasında bir anda durduk yere sınıfta kavga çıkartıp öğrencilere hakaret edip derse girmek istemediğini söyleyip sınıfı bırakabiliyor. Üstelik bu şahıs hâlâ orada çalışıyor. KPSS sınavına kadar sanki dershaneden ayrılmış gibi gösterildi fakat biz bu şekilde olmadığını gördük. Birkaç hocanın ise ücreti ödenmediği için ayrıldığını kendi ağızlarından dinledik. Bütün bunların sonucunda dershane yönetiminin yaptığının resmen haksızlık olduğunu söyleyebilirim. Çünkü paralarımızı alıp karşılığını asla vermediler.

Erdeniz
Erdeniz

Bu kişiler kurs eğitim sistemi işletmesinden yasaklanmalı isim değiştirerek başka insanlarımızı kandırılmasına izin verilmemelidir.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler Akademi - Ankara Butik Dershane Disiplinsizlik, Kurumsallıktan Uzaklık Ve Ücret İadesi Zorluğu

28 Şubat 2024 21:09

Genç ODTÜ'lüler Kızılay Dershanesi KPSS Kursu

17 Eylül 2024 18:39

Odtülüler Akademi - Ankara Butik Dershane Genç Odtülüler Ücret İadesi Ve Eğitimsizlik

29 Şubat 2024 00:05