Erman sonuçtan hiç memnun değil

Nutrigen Boş Kutu Satıyor

19 Aralık 2023 10:46

Kızım için yaklaşık 4 yıldır kullandığım Nutrigen Ferromixin ürününün kutusundaki şasi'lerden biri boş çıktı. Konuyla ilgili Nutrigen Türkiye'den Y** Hanım'la perşembe günü görüştüğümde, sorunumu çözeceğini ve gün içerisinde bana dönüş yapacağını söyledi. Pazartesi gününe kadar arayan olmayınca bir kez daha aradım ve not bıraktım, gün içerisinde kesin aranacağıma söz verildi ve yine kimse aramayınca bugün bir kez daha aradım ve bu kez Y** Hanım, sorunumun çözümü için satın aldığım yere ulaşmaya çalıştığını ama dönüş olmadığını, kendilerinin resmi satış kanalının eczaneler olduğunu; benimse ürünlerini internetten aldığım için bana yardımcı olamayacaklarını söyledi. Kendisine ürünün onların olduğunu, sorumluluğun onlarda olduğunu söyledimse de beni dinlemedi. Bir kez daha Nutrigen Türkiye'yi aradım ve E** Bey diye birisi, kendisinin Nutrigen Türkiye'de görüşebileceğim en yetkili kişi olduğunu söyledi, ile görüştüm. E** Bey de ürünümün orijinal olup olmadığını bilemeyeceğini, ama yine de bana bir kutu orijinal ürün göndereceğini sanki bir hayır işlermiş gibi söyledi. Ben de kendisine, ürünün parti numarası, seri numarası, kutunun üzerindeki kabartmalara ve hologram etiketine kadar olduğunu, sahte ürün üretecek kişilerin bu kadar düşük fiyata satılan bir ürün için bu kadar uğraşmayacaklarını söyledim. Bu kez de ürünü eczaneden almadığım için içim rahat mı konusuna geldik, dedim içim rahat. Ama sanırım sizin içiniz rahat değil ki bu kadar vurguluyorsunuz; ürünlerinizin sahteleri bu kadar piyasadaysa, siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Madem ürünün orijinali eczanelerde, onların internetten sahte ürün alıp satmadığını nereden biliyorsunuz? Sonuç olarak benim sorunumu çözemediğim gibi, Nutrigen markasından da soğudum. En yetkili kişi bile eczanede satılmayan ama kendi markalarını taşıyan ürünlerin sahte olduğunu bu kadar rahat dile getirebiliyorsa, benden de markaya güvenmemi beklemesin.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Olmayan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

12 Ocak 2025 20:13
Son Kullanma Tarihi Olmayan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Esin sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2025 02:32
Kızımın Kullandığı Kolajen Ürününden Cam Parçası Çıktı Ve Firma Dönüş Yapmıyor
kizimin-kullandigi-kolajen-urununden-cam-parcasi-cikti-ve-firma-donus-yapmiyor-4.jpg

Batuhan
23 Haziran 2023 16:54