03 Eylül 2023 13:04

Nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Kıbrıs nuhun gemisi otelden 5gece 6 gün rezervasyon yaptırdık. Saat 11 civarı oteldeydik. İlgililere oda hazır ise girme imkanımız var mı diye sordum. Küçük bebeğimiz olduğu için. Temizlik bitmek üzere birazdan geçebilirsiniz ben sizi arayıp haber vereceğim dedi. Odaya zaten normalde girişimiz 14.00 olmasına rağmen saat 15.40'da odaya girdik. Tabi bu arada kavga kıyamet kopuyor. Reception'daki müdür rahat bir 10 kişi ile tartışıyordu. Temizledik dedikleri odayı görmenizi isterdim. Akşam yemeğe gittik böyle bir fiyasko olamaz. Yemek seçen bir insan değilim fakat cidden yenilecek gibi değildi. Daha önce 4 kez Acapulco Resort otelde bulundum ve bu otel oranın 10'da 1'i bile değil. 3 gün boyunca temizlik kartı astık ve 3 gün boyunca temizlenmedi. Artık yetkilileri armaya başladık. Kendi imkanlarımızla temizlemeye başladık. Bir diş fırçası getirmek bu kadar zor olmamalı. Tam 5 kez şiş fırçası istedim. Öğlen havuza indik ice latte alalım dedik bize buz yok dedi ya. Birazdan gelebilir diyor. Artık gülmeye başladım. Gece casinoya gittik 1 çay istedim sadece 1 çay. Viski sigara değil. Onu bile en son kalkıp kendim aldım. Değişiklik olsun diye bu sene farklı bir otele gidelim çocuk dostu otel dedik seçtik. Çocuklarla alakalı benim evimde daha çok şey var inanın. Biz bu otele 2 oda 5 kişi için uçak transfer dahil 90.000 ₺ ücret ödedik. Bir patates kızartması ne kadar kokabilir? Yemekhaneye girdiğinizde yapılan balığın dumanından gözleriniz yanabilir nefes bile alamayabilirsiniz. Okuyanlar belki abartıyor diyecek inanmayanlar gidip görebilir. Tatilimin 4. Günü bir fırtına yağmur koptu. Tam öğle yemeği vaktiydi havuzdan çıktık. Herkes yemekhaneye koştu. Oturan oturmuş geri kalan herkes ayakta. Tavandan su akmaya başladı ya la😄 Havuzun pisliğinden çocuğum mikrop kaptı hastalandı. Fotoğrafları atacağım. Revire gittik Calpol'den başka bir şey yok. Ambulans çağırıp hastaneye gittik. Parasını çöpe atmak isteyen varsa buyurun nuhun gemisine

Ahmet
Ahmet
03 Eylül 2023 12:52

Bir de söylemeyi unutmuşum banyonun kapısı yoktu. 😄

27 Mayıs 2023 16:38
Sergen sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 02:02

07 Haziran 2023 01:36