Haksız Ücretlendirme Ve Çirkin Ayrılma Süreci

Haksız Ücretlendirme Ve Çirkin Ayrılma Süreci
19 Ekim 2024 13:10

Ben yaklaşık 2,5 ay kadar orada çalıştım. Orada protez tırnak alanında hizmet verdim. Hem de kendi malzemelerimle orada çalışmama rağmen %50 olarak çalıştım. Normalde kendi malzememizle gittiğiniz zaman bir işletmeye %60 size, %40 kadarı işletmeye kalır. Bu şekilde çalışmayı kabul ettiğim halde işten çok çirkin bir şekilde ayrılmama vesile oldu. Üslup olarak çok yanlış terimler kullandı, kuaför arkadaşla bana iftira attı. Ayrıca altı aydır o işletmede çalışmıyorum ama iki aylık alacağım da içeride kaldı, hiçbir şekilde vermeyeceğini söylüyor. Orada kullanmış olduğu ürünler piyasa fiyatının çok çok üzerinde satışını yapıyor ve yapmış olduğu işlemleri de aynı şekilde. Bu konuyla alakalı birçok kişinin şikayeti mevcut.

19 Ekim 2024 12:51

Yaklaşık 2:30 ay kadar çalışmış olduğum nüans güzellik işletmesinde çok çirkin bir şekilde işten çıkarıldım hiçbir şekilde çalıştığım emeğimin karşılığını da almadan. Kendileriyle iletişime geçtiğim zaman kendi malzemelerimle gidip çalışmanın karşılığını hiçbir şekilde vermeyeceklerini söylüyorlar üstelik birlikte çalıştığım çalışma arkadaşım bana  iftira attı hem bu iftira hem de emeğimin karşılığını hakkımı alamama konusunda çok büyük şikayetim var orada kısaltmış olduğu ürünleri de piyasanın çok çok üzerinde sattığını da belirtmek isterim yine yapmış olduğu cilt bakımı vs gibi işlemleri de piyasanın çok çok üzerinde ücretle insanlara sunuyor hem kendi malzememle %50 çalışmayı kabul Edip hem de kendi malzememle orada vermiş olduğum hizmetin hiçbir şekilde karşılığını alamama konusunda çok büyük şikayetim var bunu buradan herkesin bilmesini istiyorum

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Işıl Aydın Güzellik Salonu Protez Tırnak Sonrası Tırnaklarım Düştü İlgi Ve Kalite Yok

05 Temmuz 2025 12:57

31 Mayıs 2024 16:15