Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Novar Lazer Epilasyonu

14 Nisan 2024 13:10

Yaklaşık dört-altı yıl veya daha uzun bir süredir Novar'ın Karşıyaka ve Alsancak şubelerinde lazer ve iğneli epilasyon hizmeti alıyorum. İsmi tanındığı için bu merkezi tercih ettim. İlk seansta ve sonrakilerde, Karşıyaka şubesinde omzum ve koluma dahil olmaması gereken yerlere makineyle kesim yapıldı ve lazer uygulandı. Tüylerin olmadığını belirtmeme rağmen, sonrasında tüylerin daha fazla çıktığını ve sayılarının arttığını fark ettim. Ayrıca, kaşımın üstüne lazer uygulaması istemediğimi söylememe rağmen, uygulamayı yapan hanımefendi 'bir seferden bir şey olmaz' diyerek lazeri uyguladı. Bu durumu oradaki sorumlu ile konuştum fakat herhangi bir çözüm sunulmadı. Aynı yanıtı aldım ve artık kaşlarım çıkmıyor. İğneli epilasyon yapan hanımefendi, epilasyon yapmak yerine arkadaşıyla konuşarak zaman geçirdi ve normalde 5-8 dakika süren seansı yaklaşık 20 dakikada tamamladı. Bir sonraki seansımda aynı hanımefendiyle çalışmak istemediğimi belirttiğimde, onun zaten gönderildiği söylendi. İş nedeniyle Alsancak'a yakın olduğum bir dönemde oradaki şubede hizmet almaya başladım. İlk lazer ve iğneli epilasyonu yapan bayan çok iyiydi. Ancak sonrasında personel sürekli değişti ve tüyleri göremediğimi belirtmeme rağmen işlem yapıldı. Tüylerde herhangi bir dökülme olmadı ve sürekli fiyat artışı yaşandı. Halbuki ilk geldiğimde bir süre sonra fiyatın düşeceği söylenmişti. Alsancak şubesinde sağ kaşımın arasına lazer yapılırken, kaşımın bitiş noktasında tüy kalmadı. Durumu gösterdiğimde özür dilediler ancak herhangi bir çözüm sunamayacaklarını ifade ettiler. Ücretli kaş dövmesi teklif ettiler. En son seansta hiçbir dökülme olmadı, tüm tüyler yerinde kaldı. G**** Hanım'a durumu gösterdiğimde, 'Evet, tüyleri görmemiş' dedi ve kontrol için gelmediğimi sordu. Ancak hemşireler, seanstan sonra kontrolün yapılmayacağını, sadece kontrol için geldiğimi ve işlem yapılmayacağını söylediler. G**** Hanım, dikkatli olunacağını ve tekrar yapılacağını belirtti. Beş gün sonra tekrar seansa gittiğimde fiyatların yine değiştiğini ve iki katından fazla ücret talep edildiğini öğrendim. Ayrıca, makine değişikliği yapılamayacağını ve kendi işlemlerimden kaynaklanan kıl artışı sorumluluğunu kabul etmediklerini söylediler. Seanslar ve kontroller çok hızlı yapılıyor, çünkü çok kalabalık bir müşteri grubuna hizmet veriyorlar. Seans sonrasında kaşlarımda kıl çıkmıyor, ancak kıl çıkması gerekmeyen yerlerde kıl çıkardılar.

profile profile

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Novar Fiyat Artışı

20 Haziran 2024 13:56
Beritan sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 17:01

01 Mart 2024 23:11

24 Nisan 2024 15:21
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 23:59