Nova Prodüksiyon Blomwork İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

1 Mayıs 2024 18:354.067

K--k---'nun Blomwork yapımı, para iadesi yapmıyor; aramalara ve mesajlara kesinlikle dönüş yapılmıyor. 'Dönüş yapacağız' diyerek insanları oyalıyorlar. Görüşme esnasında banka hesabına para gönderdim. 'Arayacağız' dedikleri halde aramadılar ve aramadıkları için vazgeçtim.

31 Mayıs 2024 07:22

Blomwork yapım K** K** insanları uğraştırmaktan başka yaptıkları bir şey yok eğitim adı altında para ödemesi yaptım 1 hafta dolmadan vazgeçtim para iadesi istedim sürekli gün verildi zorla 4 bin alabildim 3 bin lira alacağım kaldı hala yatırılmadı

Oguzhan
3 Mayıs 2024 13:15

Teşekkürler

Oguzhan
31 Mayıs 2024 13:19

7 bin lira alacağım vardı iki parça olarak 2-2 gönderdiler ancak kalan 3 bin lira için bahane üstüne bahane üretiyorlar sürekli olarak gün verip duruyorlar bir mesaj dahi atmıyorlar

Yorumlar(6)

3 Mayıs 2024 01:10

Peki sizden ne için para aldılar. Egitim vereceklerinimi söylediler

2 Mayıs 2024 23:39

Sizde reklam filmi için gidip digitalde yayınlanıcak film projesinemi döndürüldunuz.

2 Mayıs 2024 20:04

Merhaba çok fazla bu şekilde mağdur insan var çoğuyla irtibattayız geri alana kadar bunun peşini bırakmayın 1 hafta içince cayma hakkınız var. Görüşmeye bir ton insan gidiyor yazık gerçekten. Gerekli süreçlere başlayacağım bunun arkasını bırakmayacağım.

Bloomwork Grup Haksız İcra Takibi Ve İade Edilmeyen Ücret

26 Mayıs 2025 12:203.181

Bloomwork yapım k** k**, olmayan bir borç için icra takibi başlatmış. Sözleşme imzalatacaklarını söyleyerek bir kağıt im...

2 Destek30 Yorum

Bloomwork Grup Eğitim Ücreti Ve İade Talebi!

17 Kasım 2024 16:234.474

Bloomwork Yapım'dan arayıp yeni bir proje için seçildiğimi, görüşmek istediklerini söylediler. Görüşmeye gittiğimde inte...

4 Destek10 Yorum