Bakırköy 2. Noter Başkatip Ve Vezne

12 Mayıs 2023 12:21

Bakırköy 2. Noter Başkatip ve Vezne, belki burda 10 dan fazla işimi halletmişimdir, diğer noterlere göre her zaman fazla bir şeyler yapmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Örneğin fesih edeceğim takas için sistem üzerinden zorladılar ama rakam atmadı, ardından dün 17:10 gibi araç satışı için başvurdum karşı tarafı bekledik her şey hazır 17:20 gibi imzalar atıldı sadece para transferi yaparken karşı tarafı bekledim paramı almadım dedim o Başkatip ve veznenin bir suratımıza küfretmedikleri kaldı uygun bir dil nerede bağırarak Başkatip diğerine geçici al kapatıyorum vezne benim bilgisayar güncellemem var sizi mi bekleyeceğim vs velhasıl işlemimiz olmadı, böyle insanları lütfen ama lütfen insanlara davranış boyutunda birazcık da olsa bilinçlendirin. 1 kere gülmez mi insan bakın 10 defa işlem yapmışımdır diyorum, asla! Suratları 5 karış insanlara diyalog hep sert ve yardımcı olma mahiyetinde değil. Diğer arkadaşlardan kapalı kızımız, erkek birey ve diğer hanımefendilerle ilgili hiçbir sorun yok ama burayla ilgilenen sevgili noter bey lütfen bu söylediklerimi ciddiye alın. Artık son radde dündü.

İsmail
02 Haziran 2025 18:02

Bakırköy 15 Noterliği’nde Saygısız Ve Azarlayıcı Personel Deneyimi

Zeynep
15 Ekim 2025 10:52

Bakırköy 26. Noterliği'nde İşlem Yaptıramadım!

08 Eylül 2024 23:52

Noter Çalışanının Olumsuz Tutumu Ve Yetersiz İletişimi