Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:04

03.05.2024 tarihinde nomarc.com.tr internet sitesi üzerinden satın almış olduğum Kırmızı ve yeşil 2 adet eşofman altının yıkama sonrası yan tarafında bulunan beyaz geniş şeritlere renk verdiğini gördük. Ürünler bize gelmek üzere kargoya verildikten sonra ben firma şikayetlerini incelerken bazı kişilerinde bu yönde şikayetlerini okudum. Ancak ön yargılı olmamak adına kötü düşünmedim. Eşime yıkanacağı zaman yıkama derecesini ona göre ayarlamasını da söyledim ancak o kadar dikkat etmemize rağmen yan şeritleri yinede boyalı çıktı. Maalesef bu ürünlerde kullanılan boyadan kaynaklı olduğu kanaatindeyim. Yazık günah bu iki ürüne ₺1.369,70 tutarında ödeme yaptık. Bir kereliğine giymek için mi? Firmadan konuyla alakalı daha fazla mağduriyet yaşanmaması adına Ürünlerin İadesi ile ilgili dönüş yapmasını talep ediyorum. Eğer ürünler ile alakalı uzlaşma sağlanamayacak olursa Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvuru yapacağımı bildirmek istiyorum.

nomarc-esofman-alti-renk-veriyor-ve-iade-talebim-var-3.pdf
28 Mayıs 2024 12:37

Şikayetvar yaşadığım olumsuz deneyimi ilettikten sonra firma yetkilisi WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçerek sikayetimvar daki şikayetimi silmemi sonrasında çözüm sunacağını belirtiyor resim olarak ekte de mevcut. Önce müşteri memnuniyeti sağlanır akabinde sonrasında nezaketten rica edilir bizde olumsuz şikayetimizi çözümlendiğini buradan bildiririz. Ancak firma tersini talep etmesi ve uyuşmazlığı ben bugün e-devlet üzerinden Hakem Heyeti'ne bildirdim. Bu durumu da birçok platformda paylaşacağımı ve tüketicileri uyaracağımı bildirmek istiyorum.

12 Ekim 2024 01:46

Yaşamış olduğumuz olumsuz deneyim ve akabindeki işletmenin tutum ve etik dışı davranışları, bizi yasal yollara başvurmamıza neden olmuştu. Sonuç itibariyle Tüketici Hakem Heyeti Kurulu bizleri haklı bulmuş ve ücret iadesinin yapılması gerektiği hususunda karara varmıştır. Biz Elektronik tebligat ile öğrenmiş olduğumuz sonucu iyi niyetimiz ile Nomarc firma sahibi E*** beye her ne kadar WhatsApp üzerinden yazılı olarak iletip ücret iadesini yapması gerektiğini bildirsekte,  kanaatine varmış kendi avukatıma durumu iletip icra yoluyla tahsil edilmesi hususunda gerekli işlemleri başlatmasını ricam ettim. Umarım buradan bir ders çıkarır, kibir ve bu yanlış tutumunu bir kenara bırakıp daha iyi bir esnaf ve ticaret insanı olma yolunda ilerler, Sonuç itibariyle Nomarc Markası yeni bir firma olması sebebiyle böyle bir hata ve olumsuzluklar zinciri devam etmesi halinde, sürdürülebilir bir ticaretin olmayacağı kanaatindeyim. Son olarak, Satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinmesi konusunda da tavsiyede bulunmak isterim. Aslında bu durum bir çok tüketicinin hizmet sektöründe yaşamış olduğu olumsuzluklarda, pes etmemeleri gerektiğini ve haklarını ise yasal yollar ile alabileceğinin en büyük ispatı niteliği taşımaktadır. Umarım örnek teşkil etmiştir.

Seda
02 Aralık 2024 18:40

19 Kasım 2023 00:01
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 23:06
Oyku Wear Siparişlerim Parası Alınmasına Rağmen Gelmedi
Emel sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 18:47
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 11:20
Yanlış Renk ve 1 Aylık Bekleyiş: Nare Giyim'de Hayal Kırıklığı