Selim sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Servis Araç Bakım Ama Sonuç Yok

Selim
08 Eylül 2023 00:08

Aracım 2012 Nissan Qashqai. 60.000km. De. Önden ses geliyor. Arka far değişimi ve bakım için gittim terpetoğulları'na. Kadıköy şikayetlerimi söyledim. 3 gün sonra aracı 20.000 TL masraf. Bana aracı teslim ettiler. Sesler hem artmış hem de başka seslerde eklenmiş. Eski halini aratır olmuş. Gittim tekrar. Şanzıman da sıkıntı var diyor. Varsa niye öbür işleri yaptın. Ben sesler gitsin diye artı işler için para ödedim. Yani Anlayacağınız beni kazıkladılar. Sonra şikayet artarak devam edince beni sepetledi. Şanzıman 200.000 TL. Mis. Şimdi siz olsanız ne yaparsınız. Bu aracın şanzıman arızası varken diğerlerini değiştirmek mantıklı mı. Haksızlık var. Dürüstlük o kadar azaldı ki. Git başının çaresine bak diyor. Gittiğimde bu aracı hiç görmemiş gibi gitmiyor. Fazla kullanma yaptırmadan. Diyor. Her defa servise gidiyordum. Yani basit işlerden beni yanılttı. Terpetoğlu ülkemizin zenginlerinden biri. Olsa ne yazar. İşleri karşılığını aldım dese bile ahlaki değil. Aptal yerine koyulmak. Nissan'ı araçlarını bedava verse almayacağım. Daha 60.000 de. Böyle arıza olmaz.

Selim
30 Eylül 2023 12:11

Zaman geçince anladım ki ben bakım için ve ses için vermiştim servise. Alınca sesler değişmiş hiç olmayan titreme, ileri geri ataklı hareketler. Servisten önce yoktu bizim aracı bozdular muhtemel. Sonrası tiyatro elimize verdiler. Terpetoğullari Kadıköy.

Nissan Şanzıman Defolu Çıktı

Celal
02 Mart 2024 18:04

Nissan Şanzıman Arızası Problemi

Ahmet
20 Temmuz 2023 14:49
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
08 Aralık 2023 00:24