Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Navara Motor Sorunu ve Yetkili Bulamama

Ercan
03 Ekim 2024 14:44

2018 model Nissan Navara aracımın motor içerisindeki civata fırlayarak motora zarar verdi. Şimdi motor açılacak, gerekirse rektefe edilecek, o da olmazsa motor yenilenecek diyorlar. Kapalı ve hiç açılmamış motorun sorununu üstlenen yetkili bulamıyorum. Bana sizin şansınız diyorlar.

05 Kasım 2024 13:26

30 Eylül 2024 tarihinde 2018 model Nissan Navara aracımın separatör civatası fırlayarak motora hasar verdi. Bütün bakımları yetkili servislerde yapılan aracımın iyi niyet garantisi ile sorunun çözülmesi için tam 1 aydır yazışma yapıyorum. Aracım serviste, motoru rektefecide, sonuç alamıyorum. Demek ki Nissan Navara alınca motorunun 120 bin kilometrede pert olabileceğini hesaba katmak gerek. Ercan Çelik

04 Kasım 2024 17:05

Ercan
04 Kasım 2024 16:55

2018 model Nissan Navara aracımın hiç açılmayan motorunun separatör civatası fırlayarak motora büyük hasar verdi. Aracımın motorunun Nissan Mar servisinin gönderdiği rektefecide çıkan sonuç bu. Bugüne kadar motorda böyle arızaya rastlanmadığı söylendi. İyi niyet garantisine dahil edilmesi için Nissan Türkiye ile yetkili servis arasında yapılan yazışmalardan tam 15 gündür netice alınamadı ve aracım 1 aydan fazladır yetkili serviste. Sonuç alabileceğim konusunda da ciddi endişelerim oluştu.

Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Çözülemeyen Hata Sonucu Biten Nissan Garanti Sorunu

Hilmi
20 Mayıs 2024 21:22
Çözülemeyen Hata Sonucu Biten Nissan Garanti Sorunu
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Akoto Servisinde Uzayan Onarım Ve İletişim Sorunu

Yalçın
06 Mayıs 19:53

Gülce
03 Nisan 2024 16:41
Nissan Adana Okar Otomotiv Yetkili Servis İşini Yapmıyor
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Erman
07 Ağustos 02:56
Nissan Navara Uzun Yolda ESP Ve Motor Arızası Kronik Mi
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Navara Aracının Bitmeyen Enjektör Sorunu

Melih