Nisanur Moda Ve Güzellik Salonu Kırıkkale Şubesi Makyaj Ve Türban Konusunda İyi Değil

13 Ağustos 2023 09:26

Nisanur Moda evi Kırıkkale şubesi 2021 yılında türban ve makyajımı oranın sahibi s** Hanım yaptı. Defalarca uyarmama rağmen makyajı o kadar basit ve kalıcı olmayacak şekilde yaptı ki daha arabada giderken akmaya başladı. Takma kirpiği yapıştırmayı bile bilmiyor hakkımı asla helal etmiyorum. Resmen kafamı hörgüç yaptı. Yanlardan kabarık o kadar kötü bir türban oldu ki fotoğrafını ekleyeceğim ve işine geldiği gibi makyaj yapıyor benim güler yüzüm alttan alışım onun işini kolaylaştırdı benden sonra gidenlerin (tanıdığım insanlar) türbanı ve makyajı çok güzeldi.

Nisanur Güzellik Kırıkkale Şubesinde Tecrübesiz Personele Yaptırılan Gelin Başı Ve Beklenmedik Ücret

03 Eylül 2025 23:59
Zülfiye sonuçtan hiç memnun değil

Nisanur Gelinlik Trabzon Şubesi'nde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İlgisiz Davranış

13 Temmuz 2025 13:24
Funda sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 13:09