Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi'nde Eğitim Yapılamamaktadır

Nişantaşı Üniversitesi'nde Eğitim Yapılamamaktadır
17 Kasım 2023 15:48

Nişantaşı Üniversitesi yapılamayan eğitimler hakkındadır. Üniversitenin mühendislik fakültesinden mezun oldum. Okul eğitim hayatım boyunca bana lise düzeyinde bile fayda ve değer sağlamadı. Okul AVM binasından çevrilme. Girişte tek X-ray cihazı var. Sabah okula giriş kuyruğu bazen 400 mt buluyor. Okulda eğitim kalitesi oldukça kötü durumdaydı. Şu anda bir yakınım bilgisayar mühendisliği okuyor. Okulda bırakın hocayı, bu alanda doktora sahibi bir akademisyen bile bulunmamaktadır.

Geçen yıl fakültede görevli en az 10 akademisyen kurumdan ayrılmak zorunda kaldı. Dersler ders ücreti karşılığı işletme vb. Sosyal bilimler mezunu akademisyenler tarafından verilmektedir. Mesela yapay zeka dersinde resimde ne görüyorsunuz yorumlaması gibi komik çalışmalar yapılmaktadır. Uygulama gerektiren hemen hemen tüm dersler teorik olarak işlenmektedir. 147 kişilik dersler 120 kişilik sınıflarda ayakta izlenmektedir. Bir çok alan dersi tüm bölümler birleştirilerek 300 kişilik konferans salonlarında verilmektedir.   Burada Yök ve diğer yetkililere sesleniyorum; hocanın ve eğitimin olmadığı bu kurumu lütfen denetleyin.

Berkant
Berkant

Merhabalar ben de endüstri mühendisliği için ve İstanbul'da kalabilmek adına bu üniversiteyi yazmayı düşünüyordum, İstanbul'da kalmak için maalesef başka üniversite tercihim yok. Mühendislik okumak için çok mu kötü diyorsun bana yardımcı olabilir misin 🥹

Gerçekten çok kötü bir okul ve üniversite. Doğru düzgün akademisyen bile yok. Yazacağım üniversitelerde çok iyi değil ama akademik anlamda en azından hoca kaliteleri daha iyi. Rumeli ve Topkapı üniversitelerinde Endüstri mühendisliğini tercih edebilirsin.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi Yaz Okulu Deneyimim

15 Eylül 2023 17:11