Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi Yaz Okulu Deneyimim

15 Eylül 2023 17:11

Ben bu yaz Nişantaşı Üniversitesinden son 2 dersimi verip mezun olmak için yaz okulu kaydı yaptırdım. İki ders için toplam 8 bin TL'ye yakın ücret ödedim. Eğitim yüz yüze olacağından 1600 km yol İstanbul'a gittim. Yaz okulu ders programı açıklandığında 2 dersimin haftanın bir günü ve toplamda 3+3 ten 6 saat olduğunu gördüm. Dersin hocası i*** k*** ilk derste daha almış olduğum makine elemanları 1 ve makine elemanları 2 dersinin benzer olduğunu 1 ders işleyip ikisini de işlenmiş sayacağını belirtti. 1 saatin sonunda bize hayatından bahsedip dersi bitirmişti. Sonraki 3 hafta boyunca 6 saat yerine 1-2 saatlik sürelerle sadece mesleki sözel şeylerden bahsetti. Hiçbir şekilde dersin gerçek içeriği olan sayısal problemlerle ya da konularla alakalı bir anlatımı olmadı. Vize günü sınavda haftaya gelemeyeceğini online işleyeceğini söyledi. Online işlemedi, eski ders kayıtlarını yükledi. Sonraki hafta haber vermedi, yine gelmedi. Onun sonraki hafta yine haber vermedi, yine gelmedi. Yani anlayacağınız vize ve final arasında hiçbir derse gelmedi. Final sınavında alakasız alakasız soruları önümüze koyup hepimizi dersten bıraktı. Geçme notu 50 iken 44'te kaldım ve tek dersten mezun olamadım. Arıyorum durumu anlatıyorum, haklı olduğumu fakülte sekreteri tarafından dönüş yapılacağını söylüyorlar. 3 gün dönüş yapılmıyor. Ardından işten ayrıldığını dekanlığın dönüş yapacağını söylediler. Onlar da dönüş yapmadı. En son bugün görüştüğüm kadın yapacak bir şey yok, kimse cevap vermiyor, yerlerinde yoklar. Yardım edemem diyor. Ödemeyle ilgili maillere anında dönüyorlar, ancak bir sorun oldu mu kimse cevap bile vermiyor. Nişantaşı Üniversitesi pişmanlıktır.

Aleyna
Aleyna

Mesut bey merhaba kredi ücreti mi 8 bin tl 2 adet dersin ücreti mi?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 03:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi'nde Eğitim Yapılamamaktadır

17 Kasım 2023 15:48
Nişantaşı Üniversitesi'nde Eğitim Yapılamamaktadır
Eren sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Geriye Dönük Bursların Ödenmesi

14 Eylül 2024 00:12