Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Nimclinic Sakal Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı

13 Ocak 2024 18:00

Burada sakal ekimi yaptırdım. Hayatımın pişmanlığı oldu. Beni doğru düzgün neler olacağı hakkında bilgilendirmediler. Herhangi bir onam formu doldurmadım. Sözlü veya yazılı hiçbir uyarıda bulunmadılar. İşlemden sonra saçlarım döküldü ve aylarca özgüvensiz dolaştım. Beni daha önce uyarmadıkları için daha çok panik ve pişmanlık yaşadım. 23 yaşındayken sadece 2-3 beyaz saç telim varken, 3 ayda 15 tane beyaz saç telim oldu. Bunlar olduktan sonra kliniğe birkaç kez gittim, yalandan PRP yapıldı donör bölgeme. Orada doktor, işlemden sonra en başında söylemesi ve tavsiye etmesi gereken şeyleri söyledi. 'Sizin yerinizde olsam olmazdım' gibisinden şaka gibi. Pişmanlığım daha da büyüdü. Hayatımda gördüğüm en saçma estetik bu oldu. Sakal, sakal gibi değil, neredeyse yarısı diken gibi çıkıyor. 6 ay oldu ve batık batık hepsi. Kessen daha beter gözüküyor. Özgüvenimi mahvetti. Her gün aynaya korkarak bakıyorum. Hayatımda kendime yapabileceğim en kötü şeyi yaptım maalesef. Asla hakkımı helal etmiyorum. Keşke bu doktorlar, gelen hastaya gerçekten hasta gözüyle bakıp, biraz psikoloji ve beklentilerini anlayabilselerdi. Babyface olmanın değerini bilemedik...

profile profile
Furkan
Furkan
14 Temmuz 2024 20:44

1 sene çoktan doldu. Allah vergisi sakal gibi olmuyor. Nokta nokta ekildiği yapaylığı çok belli. İnanılmaz gereksiz ve kötü bir işlem sadece bu klinikte değil.

Enis
Enis

Sakalınızı kesince nasıl gözüküyor hocam daha beter oluyor yazmışsınız da

Esma Serkan Tetik Saç Ekim Merkezi Hayal Kırıklığı, Beklenen Sonuçların Uzağında

25 Mart 2024 20:10
Ibrahimgonca sonuçtan hiç memnun değil

Rengin Bilgici Beauty Yüzümdeki Lekeler Arttı Psikolojim Bozuldu

16 Mayıs 2025 15:50
Rengin Bilgici Beauty Yüzümdeki Lekeler Arttı Psikolojim Bozuldu
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 16:03