Deniz sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2023 21:13
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Tarafıma 4 adet yeni akım koruma prizi gönderildi ilgilerinden dolayı teşekkür ederim”

Erzincan emniyet Migros'tan 4 adet nilson marka akım korumalı priz aldım. Prizlerin üzerinde beyaz eşyalara uygundur demesine rağmen bulaşık ve çamaşır makinesine bağlayınca 5 dakika çalışıp 5 dakika kendini korumaya alıyor. Sürekli bu şekilde devam ediyor. İade etmek üzere Migros'a götürdüm, ancak prize taktıklarında çalıştığını söylediler. Ben de zaten iade ederken çalıştığını, sadece bulaşık ve çamaşır makinesi gibi cihazlarda sorun çıkardığını, küçük aletlerde sorun yaratmadığını söyledim. Ancak iadeyi kabul etmediler ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yetkiyle görüşmemi söylediler. Yetkilinin nerede olduğunu sorduğumda şu an yok dediler ve başka Migros'a gitmemi söylediler.

02 Ekim 2023 11:33 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Belirtmiş olduğunuz şikayetinize Nilson Olarak ulaşmış olup çözüm sağlayabilmemiz için bizlere ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımla, Nilson Elektrik Malz. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.

02 Ekim 2023 11:33

Merhabalar, şikayet var.com sizin bilgilerinizi bizlerle paylaşmıyor, telefon numaranızı ilete bilir ya da bizi arayabilir misiniz,

02 Eylül 2025 14:58
02 Eylül 2025 21:46

Bugün irtibata geçtiler adresimi alıp bu seride sıkıntı olduğunu tarafıma yeni ürün göndereceklerini ilettiler gönderim yapıldıktan sonra tekrardan güncelleme yapacağım

05 Eylül 2025 12:32

05 Eylül 2025 13:09

Yorumlar (6)

Samet

Nilson çağrı merkezi ile görüştüm adresime yeni ürün göndereceklerini, eskileri de verecekleri kargo kodu ile firmaya iade etmemi söylediler. Nilson yokuş yapmadı açıkçası. Eğer sorunum çözülürse bundan sonra Nilson tercih ederim.

Samet

Nilson Müşteri Hizmetleri numarasını aramış ve durumu izah etmiştim. Adresime yeni akım koruyucu priz gönderdiler. Yeni gönderdikleri prizler bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinde sorunsuz çalışıyor. Eskileri de iade gönderdim. Malının arkasında durduklarını gördüm. Migros ile falan uğraşmaya gerek yok. Üretici firma zaten sorunu çözüyor. Teşekkürler Nilson.

Samet

Çamaşır makinesinde de aynı 5-10dk açılıyor. Sonra elektriği kesiyor. 5dk sonra tekrar çalışıyor. Ben de Migros'tan almış 4 tane.

Samet

Üretici firma Nilson ürün değişimi yaptı. Teşekkürler Nilson.

Samet

Bende de aynı hocam. Bulaşık makinesi 2dk çalışıp 2dk duruyor. Yani verdiğimiz para çöp olmuş oluyor.

Samet

Üretici firma Nilson ürün değişimi yaptı.