Yurdagül sonuçtan hiç memnun değil

Nilayguvenofficial Yasal Bahis Sitesinde Büyük Kayıp

30 Aralık 2024 13:46

Nilay Güven ile Instagram'da yapmış olduğu bir paylaşımla tanıştık. Kendisi nesine.com üzerinden yasal bahis oynatan biriymiş. Uzun uzun anlattı. Bana kendi resmi belgelerini attı. Ben nesine.com yasal bir oyun sitesi olduğunu bildiğim için ikna oldum. Sitede benim için kendi adına oynayacağını söyledi. Pek mantıklı gelmese de tamam dedim. Bana oyun çizelgesini attı. 700 TL en az oyun bedeli, kazanç 25 bin olanı seçtim. Nilay Güven'e defalarca sordum bu kazancın komisyonu, vergisi, vs. Herhangi bir ödeme çıkmayacak diye, defalarca hayır dedi. Bütün konuşmalarımız kayıtlı bende. Ben 700 TL muhasebe biriminde çalışan F**B***'nın Garanti Bankası hesabına attım. 700 TL yatırıp dekontu Nihal Güven'e attım. İşleme alıyorum dedi. Daha sonra bana kazanç transfer sorumlusu diye A** G** diye birinin numarasını verdi. Bir süre sonra A** G** aradı. Otomatik olarak kazanç 225 TL yükseldi. Maçlar misli yaptı. Bu kazancı almak için 9990 TL yatırmanız gerek dedi. Ben şoka girdim, hani 700 TL başka ödeme yoktu diye çıkıştım. Sistem oynanan maça otomatik misli yapıyor, biz müdahale edemiyoruz dedi. Bana nesine.com ekran görüntüsünü attı. Orada oynayan kısmında benim adım yazıyordu. Kazanç 225 bin olarak yazılıydı. Bu ödemeden sonra kazanç aktarılacak, 2 dakika içerisinde dedi. Defalarca Nesine.com yasal bir site olduğu için istenilen 9990 TL yatırdım. Aradan 10 dakika geçti. A** G** bu defa paranın faturası için 20 bin yatırmanız gerek, banka hesabınız incelemeye girer yoksa dedi. Ben delirdim, ne incelemesi yasal bir sitede oynadık, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz dedim. Bana gün bitmeden yatırmazsanız yatırdığım para ve kazanç gider dedi. Ben bunu yatıramam, param yok, işlem iptali yapın ve paramı iade edin dedim. Para iadesi yok dedi. Ben de ertesi sabah nesine.com'a mail attım, durumu anlatan ve bana atılan görselleri onlarla paylaştım. Hemen aradılar, böyle bir oyun yok bizde ve biz kazanç için hiçbir ödeme talebinde bulunmayız, paranın vergisi düşülür, kazancı oynayan istediği zaman 5 yıl sonra bile çekebilir diye uzun uzun anlattı. Sizi dolandırmışlar, yasal yollara gidin, paranızı alın diye de tavsiyede bulundu. Ben de arama ekran görüntüsünü A** G**'ya attım ve konuşmaları kısaca yazdım. Nesine.com arayıp ortalığı karıştırdın, biz aracı kurumla oynuyoruz, alınan paraları bölüşüyoruz dedi. Gayet rahat. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Her yere şikayet edeceğim, 1 gün içinde paramı iade etmezseniz dedim. Ne kıymetli paran varmış dedi. Mağdurum, şikayetçiyim.

04 Nisan 2025 16:04

29 Ocak 2025 15:12

Kazanç Vaadiyle Yönlendirilen Ek Ücret Taleplerinden Mağdur Oldum

01 Temmuz 2025 11:11

25 Ekim 2023 19:17

Ceren Atasoy Bahis Danışmanı Yasal İşlem Tehdidi!

21 Ekim 2024 12:26