Can
28 Ekim 2024 23:31

Nike Shox TL marka ayakkabıyı 17.09.2023 tarihinde eşimle birlikte aldık. Eşim aynı ayakkabıyı çamaşır makinesinde haftada bir yıkamasına ve sürekli giymesine rağmen herhangi bir sorun yaşamadı. Ancak ben, aldığım ayakkabıyı sadece 4-5 kere giymeme ve hiç makineye atmama rağmen sağ ayakkabının ön tarafında açılma ve topuk kısmındaki kaplamanın yırtıldığını fark ettim. 05.10.2024 tarihinde ayakkabıyı İstinyePark Nike şubesine incelemeye gönderdik. 17.10.2024 tarihinde gelen cevapta "üründe herhangi bir üretim veya malzeme hatası olmadığı" belirtildi. Temiz baktığım bir ayakkabıda nasıl bir hata olmadığı cevabı verilebiliyor, anlamıyorum. Kullanmadığım bir ayakkabının kaplamasının yırtılması veya açılması nasıl hatasızlık olabilir? Ayrıca yırtılan yerin diğer tarafında kabarcıklar var ve eşimin ayakkabısında bu kabarcıklar yok. Haftada bir yıkanan ve her gün kullanılan eşimin ayakkabısında olmayan kabarcık, benim sadece 4-5 kere giydiğim ve makineye atmadığım ayakkabıda nasıl oluyor? Bu konuda yardım istiyorum. Bu cevaptan memnun değilim ve hata olmadığına inanmıyorum. Nike yetkililerine sesleniyorum, bu sorunu çözün!

nike-ayakkabida-beklenmedik-yipranma-ve-yetersiz-inceleme-4.pdf

Remzıye sonuçtan hiç memnun değil

Remzıye
01 Mayıs 2025 12:05

Kenan
03 Ekim 2023 06:04
Pehlivan sonuçtan hiç memnun değil

Pehlivan
06 Haziran 2024 21:05
Nike Ayakkabı Shopi. GO
nike-ayakkabi-shopi-go-2.pdf
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
20 Haziran 2024 16:59
Nike Ayakkabı Alanlar Hep Hatalı Kullanıyor.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
16 Ekim 2024 22:23