Sara sonuçtan memnun

İletişim Eksikliği Ve Yanlış Uygulama Sorunu

22 Aralık 2024 23:23

Merhaba, ben Esenyurt Nez Demir şubesinden yazıyorum. İki kere seansım hiçe sayıldı. Benden habersiz uzman değişikliği yapılarak, istemediğim şekilde işlem uygulamak istediler. Kabul etmeyince, seansı girmiş olarak kabul edeceklerini söylediler. Hiçbir konuda bilgi verilmiyor. Tarih ertelendiğinde uzman değişeceği hakkında bir bilgi yok ve istemediğim şekilde işlem uygulamaya çalışıyorlar. Bütün sorumluluğu bana atıyorlar ve zorla imza attırmaya çalışıyorlar. Eğer bu konuda bir yardım edilmeyecekse, avukatla şikayette bulunacağım. İnsanı kendi parasıyla mağdur ediyorlar. Böyle bir durum görmedim.

23 Aralık 2024 18:38

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Nez Demir Esenyurt Şubesinde İletişimsizlik Ve İlgisizlik Yaşadım

22 Nisan 2025 20:51

12 Mart 2025 07:13
Derya sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 04:27
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Nez Demir Lazer Seansımdan Memnun Kalmadım!

23 Şubat 2024 12:34

12 Haziran 2024 15:28