Ayşe sonucu yetersiz buldu

Next (Nextdirect.com) Gümrük Vergisi Şoku!

04 Kasım 2024 15:26

Nextdirect gümrük vergisi artışı. 2738 TL lik ürün sipariş verdim. Gümrük vergisini %30 hesap etmiştim ve 821 TL olması lazımdı. Mail gelince şok oldum 2400 küsur daha ödemem istendi. Bu çok yüksek ve gereksiz..

Ayşe
21 Kasım 2024 19:56

Soran arkadaş için yazıyorum. Ürünler bana gelmeden iade ettim ben. Gümrük vergisi %60 artınca, gümrük ödemesini yapmadan firmaya yazdım, onlarda hemen iade başlattılar. Mail adreside altta t***@n***.com

Yorumlar (6)

Derya

Ayşe hanım hangi mail adresleriyle çözüme ulaştınız o mailleri yazar mısınız bende yazıyım lütfen hiç mail almıyorum dönmüyorlar

Merve

Hangi kargo ile geldi acaba size. Bana daha önce gelen paketlerim gümrüğe takılmıyordu ama son paketim UPS ile gönderilmiş ve gümrük işlemlerimi kendimin yapması gerektiğini söylüyorlar 1000 liralık ürün için gümrük müşaviri tutmam gerektiğini söylüyorlar

Derya

Merve hanım ulaştınız mı kimseye n'yaptınız bende aynı durumdayım

Derya

Ayşe hanım hangi mail adreslerine attınız yazar mısınız rica etsem aynı durumdayım bende

Derya

Ayşe hanım nasıl çözdünüz iptal mi talep ettiniz acaba

Ayşe

Evet mail attım durumu, onlarda yapacakları bir şey olmadığını, gümrük ve kargo ücretinin çok yüksek olduğunu ve üzgün olduklarını, istersem hemen iade edebileceklerini söylediler. Bende iade istedim. Gerçekten iki günde süreç bitti. Banka biraz bekletti. Toplam bir hafta sürdü.

30 Nisan 00:47
Adelya sonuçtan hiç memnun değil

Adelya
30 Ağustos 2023 14:10
Vivense Ücreti Alıp Kurulum Yapmadan Kargo İle Ürün Gönderdi!
Mehmet sonuçtan memnun değil

11 Ekim 2023 07:42