Newwell Güneş Kremi Komedon Yaptı Pişmanım

Yeliz'in Teşekkür Mesajı
Şikayetimi yazdıktan kısa süre sonra bana dönüş yaptılar. Ürün hakkında konuştuk bilgi verildi özellikle banu hanıma teşekkür ederim. İlgi alakası ve çözüm odaklı olmasından dolayı

New Well güneş kremini, influencer önerileriyle 30 kasımda Trendyol'dan aldım. Yapı olarak güzel durmasına rağmen cildimi mahvetti. Asla sivilce ve komedon olmayan cildim de alın burun ve yanak bölgesinde komedonlar oluştu. Kremi kullanmayı bıraktım pişman oldum. Aldığıma bunlar geçecek hiçbir fikrim yok.

16 Ocak 2024 09:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar Yeliz hanım öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin gün içerisinde yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir saygılarımızla

Yeliz
16 Ocak 2024 17:24

Banu hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim

Yeliz
18 Ocak 2024 11:27

New Well Övülen Güneş Kremi Sivilce Sorunu Yarattı

"İlgili olmanız güzeldi gönderdiğiniz hediye içinde teşekkürler"

New Well Güneş Kremi Soyulması

"İletişime geçen banu hanımın nazik ve ilgili bir yaklaşımı beni çok mutlu etti ve kendilerinin şikayetime karşı ilgili ve sorun çözücü olmaları beni çok memnun etti banu hanıma çok teşekkür ederim"

New Well Güneş Kremi Sivilce Yapıyor

"İlgi ve alakası için öncelikle Banu Hanım a ve New wel ekibine teşekkür ederim"

1 Yorum

New Well Güneş Kremi Yüzümde Yanma Ve Kaşıntıya Sebep Oldu!

"İlginiz için teşekkür ederim"

New Well Patlak Gelen Roll On

New Well PatlakGelen Roll On

Metin
New Well'den Aldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

New Well'denAldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

Şevval
New Well Prebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

New WellPrebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

Ebrar
New Well Güneş Kremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

New Well GüneşKremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

Kübra