Tuğçe sonuçtan çok memnun

Newwell Fondöten Sorunu

Newwell Fondöten Sorunu
16 Mart 2024 09:42
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum için benimle Banu hanım iletişime geçti. Yakın bir arkadaşımla konuşuyor gibi hissettim :) çok kibar ve anlayışlı davranıldı ve sorun çözüldü. Çok teşekkürler Newwell.”

Yüksek kapatıcı adı altında aldığım newwell natural Finish fondöten tam anlamıyla hiçbir özelliği olmayan bir ürün. Yüzüme sürünce hiçbir şey sürmemiş gibi oluyor resmen. Bu tüp bana mı bu şekilde denk geldi bilmiyorum ama gerçekten şaşkınım. Bu konuyla ilgilenilmesini istiyorum.

16 Mart 2024 09:51 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhabalar Tuğçe hanım öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin gün içerisinde yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir saygılarımızla

16 Mart 2024 15:30

Anladım, teşekkür ederim.

18 Mart 2024 11:25

Ayşe sonuçtan çok memnun

New Well BB Fondöten Krem

02 Mart 2024 15:14
Esra sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 23:00
"Gerekli bilgilendirme yapıldı. Üretim kaynaklı olduğu ve telafi edileceği bilgisi verildi. Banu hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim"
Ayşe sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 17:52
"İlgilenen Banu hanımdı sanırım. Çok güzel ilgilendi beni görmeden tenime en uygun hediye ürünleri gönderdi. Sorun yaşamış olsam da kesinlikle ürünlerinin arkasında duruyorlar ve müşteri memnuniyeti öncelikleri. Teşekkür ediyorum."

Maybelline Fondötenin Beklenmedik Yapı Sorunu

31 Ekim 2024 21:33