Furkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 23:00

2023 yılında sıfır olarak aldığımız New Holland marka T5.140 Auto Command model traktörümüzde sayısız arıza yaşadık. Traktör, daha 200 saatte üç ay serviste kaldı. Her sorduğumuzda, 'Arızayı bulmaya çalışıyoruz' diyerek bölünmedik, açılmadık yeri kalmadı. Bayi, traktörü yenisiyle değiştirmek için söz vererek üç ay sanayide kalıp deneme traktörü niyetine her yerini döküp taktılar. 'Şu gün, bugün' diyerek bugüne kadar oyaladılar. Tabii bu süreçte arızaları yine hiç bitmedi; bu modelin sorunlu olduğunu da bizzat kendileri söylediler. Bu süreçte 3-4 kez AdBlue arızası yaşadık. Servis, AdBlue pompasının arızalı olup değişmesi gerektiğini söyledi fakat müdür, değişmek yerine temizlemenin çözüm olacağını öne sürerek pompayı değiştirmedi. Daha 10 saat çalışmadan aynı arızayı yine tekrarladı defalarca. Şu anda yine arıza verip arazide kaldı. Servisle iletişime geçtik fakat müdürün 'pompayı değişmeyin' dediğini öne sürüp şu anda müdürün telefona cevap vermediğini, kendisinden bilgi almadan müdahale etmeyeceklerini öne sürerek traktöre müdahale etmediler. Traktör şu an arazide ve bu kaçıncı arazide kalışı. Ayıplı bu traktörle başımız belada ve New Holland bayi ve servis arkasında durmuyor.

15 Ekim 2024 13:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Reşit
Reşit

Alacaktım vazgeçtim bu saatten sonra ne kadar şikayet var yarın Yozgat'a almaya gidiyordum okumaktan sıkıldım yorumları moralimide bozdu

Furkan

En doğru kararı vermişsin iki yıldır bizim evden çok serviste durdu traktör şu anda iki aydır serviste yatıyor çözemiyorlar

Hüseyin
Hüseyin

Usta sorunun çözümünü bulabildiniz geri dönüş yaparsanız memnun olurum

Furkan

Sorun bitmiyorki biri bitmeden diğeri başlıyor şu an yine arızalı iki aydır serviste hala arızasını çözemediler mahkemeye verdik zaten kapıya konmayacak traktör

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

New Holland Traktor Çözüm Bulamıyor İlgi Sıfır Satana Kadar

05 Ağustos 2024 11:26