Hakan sonucu yetersiz buldu

New Holland Traktör Sürekli Arıza

New Holland Traktör Sürekli Arıza
21 Şubat 2024 08:59

New Holland TD5 90 traktörü sıfır olarak satın aldım, ancak aldığım günden beri AdBlue arızası yaşıyorum. Servis defalarca geldi, sorunu çözdük dedi ve ayrıldı; ancak araziye varmadan traktör tekrar arıza verdi. Sorunun çözümünü bir türlü bulamadılar, başvurmadığımız yer kalmadı. İlgilenen kimse olmadı. New Holland'dan bir çözüm bulmasını talep ediyoruz. Mağdur durumdayız, sıfır traktör satın aldık ve pişman olduk. New Holland alarak hata mı yaptık, lütfen yardımcı olun.

21 Şubat 2024 09:22 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

Hüseyin
Hüseyin

Hakan hocam merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Yıllarını yollara vermiş bir tırcı olarak yazıyorum. Adblueyu iptal ettir ve AdBlue koymadan kullan sevgili kardeşim. Bunu sanayide yapan yazılımcılar var, git onlara adblueyu iptal ettir. Ve öyle kullan! Sana sadece tavsiyem depoyu her doldurduğunda mutlaka 10 numara yağ attır depoya ya da çiftçi adamsın nasılsa, al oradan bir varil 10 numara yağ ve her depo fulledikten sonra 2-3 litre (dışarıda 1 tenekede mazotla karıştır) depoya bu yağdan at. Başlangıçta biraz duman yapar ama bütün yakıt sistemini her daim temizler ve rahat edersin. Kolay kolay yakıt sistemi arızası vermez. Kolay gelsin!

Hakan
Hakan

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim AdBlue iptal ettirmeyi bende düşündüm ama traktor garanti kapsamı dışında kalacakmış bu sebeple ettiremedim gerçekten New Holland gibi bir marka neden traktörünün arkasında durmuyor anlamadım hata kusur ola bilir gerekirse kusurlu hatalı serileri New Holland geri isteyip kusur hata neyse düzeltilip insanlara verilmesi lazım sonuçta bir taraktor 3 milyon 4 milyon kolay kazanılmıyor

2024 model Td 110 d traktör aldık daha 1.6 saatte yani sıfır havalı mibzer taktım kollar havada kaldı. Servisi aradım geldiler kolları indiremediler makineyle birlikte alıp götürmemiz lazım dediler makinenin genişliği 4.20 metre o şekilde götürmelerine izin vermedim ve vinç çağırıp sökmelerini istedim bana kendi çabalarımla sökmem gerektiğini bunun onların sorunu olmadığını söylediler köyden kepçe çağırdık ve söktük makineyi traktörü götürdüler ama daha sıfır olan traktörümün bu arızasından dolayı birçok yeri söküldü. Fabrika kusurlu traktör satmakla bizi mağdur etti. Traktörün değişimini talep ettim ama bayi beni ciddiye almadı Türk traktör anonim şirketini aradım onlar dönüş sağlanacak dediler ama sağlamadılar. Anlayacağınız çok satıyor diye artık kontrol dahi edilmiyor. Bu kadar ilgisizlik ve insanları önemsiz görmek gerçekten denetim olmadığının bir göstergesidir. Gereğinin yapılmasını istiyorum

29 Temmuz 2023 17:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 18:39

New Holland Td5.100 Bitmeyen Arızası