Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 16:31

New Holland filo müşterisiyiz aile olarak ve 2010 yılından bu yana kullanıyoruz. Bu sene New Holland TR6 125S yol vitesli ön aks süspansiyonu traktör aldım, 2024'ün Nisan ayının ilk haftasında. Traktör bana teslim edildiğinde 5 saatteydi ve müşteriler bayide bakmış olabilir. Çalıştırıp bu saati önemsemedim. Traktör 2023 model ve sıfırdı, yani ben almadan yaklaşık bir yıl önce üretilmişti. Fakat ben almadan önce traktörün arıza, yağ kaçağı gibi durumlardan dolayı servis tarafından tamir edildiğini ve parça değişim kayıtlarını öğrendim. Daha sonra, traktör 12 saatteyken, Mayıs ayının ortası gibi ilk ekipmanı taktığımda pistonlu orta kol büküldü. Servise bilgi verdim. Servis fotoğraf çekti ve servis müdürüne yolladı. Orta kol değişimi için uzun süre bekledim, yanıt gelmedi. Bu hafta başı müşteri hizmetlerini aradım ve konu ile alakalı bilgi verdim. Bugün müşteri hizmetleri beni aradı ve kullanıcı hatası olduğu için değişim yapamayacaklarını söyledi. Ayrıca bugün servise traktörün yolda giderken vitesten boşa çıktığını söyledim. Şanzıman arızası olduğunu ve traktörün serviste tamir edilmesi gerektiğini söylediler. Şimdi soruyorum: Sıfır traktör alıp paramızla rezil olacaksak neden filomuzda New Holland tercih edelim? Burada ayıplı mal satan bayi mi suçlu, işini düzgün yapmayan servis müdürü mü suçlu yoksa çiftçiler mi suçluyuz? Ben pişmanım ve artık New Holland ile işim olmaz, hatta Türk Traktör'ün ürettiği diğer traktörlerle de işim olmaz. Bu sorunların çözüleceğine inanmıyorum. Bu yüzden önümüzdeki haftanın ilk mesai günü yasal işlem başlatacağım.

28 Haziran 2024 09:42 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

Fevzi
Fevzi
28 Haziran 2024 14:20

Henüz şahsımla iletişime geçilmedi

New Holland Yeni Traktörde Arıza Ve Servis Sorunları

13 Kasım 2023 19:57
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

New Holland T4.75 S Traktörle Sürekli Güç Ve Mazot Sorunları

Muhammet
15 Ocak 2025 18:51
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

New Holland TD75 Hidrolik Arızası Serviste Çözülemedi, Müşteri Mağdur Oldu

16 Ağustos 2025 21:35

New Holland TD5.100 Çekiş Sorunu

03 Temmuz 2023 20:41
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

New Holland T7 270 Traktör Şanzıman Sorunu Çözülmüyor

25 Mart 2025 10:47