Ali sonuçtan çok memnun

580b New Holland Traktör Arızası

06 Eylül 2024 16:42
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“New Holland ve servise teşekkürlerimi sunarım arızam giderildi çok memnunum her ne olursa olsun New Holland (mavi boncuk). Teşekkürler...”

2023 yılının 8. ayında sıfır 580b satın aldık. Firma traktörü çekici ile evimize getirdi. İkinci gün traktör düz yolda giderken stop etmeye başladı ve bu durumu bayi ve servise bildirdim fakat arıza görünmediği için bir müdahalede bulunmadılar. Bu şekilde kullanmam gerektiğini söylediler. Arızaya düşüp çalışmaz hale geldiğinde müdahale edeceklerini söylediler. 1 senedir kullanıyorum, aralıklarla daha 100 saate bile gelmedi, traktör sürekli stop ediyor. Servis ilgilenmiyor. Bu konuyla fabrika olarak servis olarak ilgilenmenizi rica ediyorum. Sıfır traktör beni rezil ediyor. Sürekli stop ederek.

07 Eylül 2024 09:42 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Her türlü talep ve şikayetleriniz için numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Yönetimi

13 Kasım 2024 15:34

Yorumlar (8)

Ertan

Öncelikle geçmiş olsun Traktörün sorunu giderildi mi ve problemin neden olduğunu öğrenebildinizmi acaba?

Ertan

Bizde 3 hafta oldu aldığımız ilk kez bugün kullandık traktöre mazot almaya giderken aynı sorunla karşılaştık. Servise haber verdik. Sizin paylaşımınız bize faydası oldu gibi servis gelecek bakalım.

Ali

Teşekkür ederim evet arızam giderildi servis 1 hafta a dan z inceledi en son mazot pompası sokulup içinde bir parça temizlenip yerine takıldı arıza giderildi

Halil

Rica ederim. Peki yolda giderken traktör den sinyal sesi gelip kırmızı stop ışığı yandıktan sonra mı stop ediyordu. Ya da direkt mi stop ediyor. Stop ettikten sonra marşa basınca hemen çalışıyor mu

Ali

Hayır hiç arıza lamba ikaz vermeden direk stop ediyordu mazot pompasını söküp bir parçayı temizleyip yağlayıp geri taktılar düzeldi

Abi kolay gelsin stop ışığı yanıyor ve ardından istop ediyor

580b-new-holland-traktor-arizasi-1.jpg
Halil

Merhabalar Abi traktöründe bir arıza yok. 2021 modelden sonra traktörlerde koltuk sensörü geliyor. Koltuk sensörü seni algılamaz ise stop ediyor. Koltuk ayarını biraz geriye kaydır ve koltuğun tam arkasına değil hafif önüne doğru otur sorunun çözülür traktörün stop etmez dua edersin bana

Ali

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için Koltuğu kg ayarını düşürdüm ileri geri yaptım gene aynı sorunla karşılaştım

New Holland Frenler Tutmuyor Ve Frene Basınca Aşırı Ses Geliyor

30 Nisan 2024 15:25

New Holland Td5.100 Bitmeyen Arızası

21 Ekim 2023 19:51
Sadik sonuçtan hiç memnun değil

New Holland Bir Yıllık 215 Saatte Traktörü Garanti Kapsamıyor.

20 Ağustos 2024 14:30
New Holland Bir Yıllık 215 Saatte Traktörü Garanti Kapsamıyor.