Sadik sonuçtan hiç memnun değil

New Holland Bir Yıllık 215 Saatte Traktörü Garanti Kapsamıyor.

New Holland Bir Yıllık 215 Saatte Traktörü Garanti Kapsamıyor.
20 Ağustos 2024 14:30

2023 model TD4.65B traktörüm var. 215 saatte düz yolda boş traktörle yavaş giderken baskı balata yayını kırdı. Traktör en yakın servis 80 km'de başka bir ilden geldi. Traktörü götürdü, garanti kapsamıyor diyorlar. 25-30 bin masrafı var deniliyor. Geri dönüş sağlanmadı. İkinci traktörü de almayı düşünüyordum, başka markaları tercih edeceğiz demek ki. Alırken zaten geçen sene çok talep olduğu için bayi elden para istedi. Liste fiyatının 100 bin üstüne aldık. Elden para alıyorlar. Bunlarla alakalı yasal süreç başlatacağım.

22 Ağustos 2024 10:38

2023 model 215 saatteki td4.65b bahçe tipi traktörüm arıza yaptı servis geldi debriyajdan kaynaklı olabilir böyle durumda garanti kapsamadığını söyledi. Traktörü açıp incelediklerinde baskı kasnak yayının kırıldığını söyleyip garanti kapsamadığını söylediler hatayı kullanıcıda bulup zorlanmadan kaynaklı olduğu söylediler 215 saatteki traktörü bekadan zorlamış olabilirim traktörün yaptığı tek iş ilaç atmak. Şimdi de müşteri hizmetlerinden arayıp traktör suya Nehir'e akarsuya girip paslandığını söylüyorlar öyle bir şeyde olmadığını ilettim varsayalım öyle bir durum oldu oraya su girene kadar motor su alır söyledikleri yaptıkları tutarsızlık Tüketici Hakları'na başvuracağım.

20 Ağustos 2024 15:07 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Her türlü talep ve şikayetleriniz için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Yönetimi,

Sadik
Sadik
20 Ağustos 2024 21:18

Her şey yazıyla kalıyor ilgi alaka her şey traktörü satana kadar. Arayıp 200 saatteki traktörün kullanıcı hatasından dolayı baskı Balat'a kasnağını dağıttığını söyleyecekseniz hiç aramayın.

Selahattin
Selahattin

Kesinlikle her şey lafta kalıyur ne yardımcı olunuyur ne de bir çözüm New Holland bu gidişle çok kan kaybeder

Traktörün Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

20 Kasım 2024 12:15
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:56

18 Kasım 2023 23:42