Netgsm Mobil Hat Sorunu

Netgsm Mobil Hat Sorunu

Netgsm den hat aldım. Başvuru süreci bayağı bir uzun ve sorunluydu. Neyse bunu bir şekilde kabul ediyorum fakat gelen hattı telefonuma taktığımda servis yok yazıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 35. Sıradasınız diyor ve saatlerce çalıyor telefon ulaşmak mümkün değil kendilerine. Pişman oldum.

Sergen
28 Şubat 2024 19:53

Uzun bir beklemenin ardından müşteri temsilcilerine bağlandım. Hat ulaştıktan sonra aktivasyon için aramamız gerekiyormuş gün içinde açılacak denildi. Bekleyip göreceğiz.

Sergen
29 Şubat 2024 10:59

Sorunum çözüldü. Umarım başka bir sorun yaşamayız.

29 Şubat 2024 10:55

İlk yumurta kanlı olur diye bir atasözü vardır... İlk zamanlarda böyle acemilikler olur hepsi zamanında böyle değil miydi Avea ilk zamanlarda meşgule bile kontör alıyordu

Semih
Benzer Şikayeti Var
29 Şubat 2024 02:10

Ben daha önce SMS Hizmetiyle ilgili hizmet alırken panelim farklı kisi veya kişilerce kullanıldığından dolayı kara listeye alındım ve bu yüzden netgsm Mobil ve ev interneti hizmetinden yararlanamayacağım konusunda bilgi verildi 0510 kodlu olduğu için kullanmayı çok isteğimde kullanım sağlayamıyorum ne hikmetse diğer operatörlerde kara listeye alındığında faturasız hat kullanılabiliyor veya ev interneti kullanılabiliyordu sistemleri çok saçma

Emir
Benzer Şikayeti Var
28 Şubat 2024 19:59

Benim hattımda 6 günde geldi ve 3-4 gün daha geçti hat hala açılmadı

Netgsm Yeni Hat Aboneliğinin Hala Aktif Olmaması

Netgsm'den yeni bir hat almak için abonelik işlemleri gerekli belgeleri yükledim ama gereksiz bir şekilde red yedi. Tekr...

Tümünü Gör

Harun
Netgsm Oyun Sunucularına Giriş Yapılmıyor

Netgsm OyunSunucularına Giriş Yapılmıyor

Şafak
Netgsm İnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Netgsmİnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Levent