Nesine.con Çarkıfelek Ve Oranlar Yalan

13 Ocak 2024 16:20

Nesine.com Çarkıfelek oyununda 250 kere çevirdim çarkı ama hiçbir zaman yüksek bir kazanç elde edemedim. Sürekli olarak 0, 1 TL veya 3 TL gibi düşük miktarlar çıkıyor. Çok sayıda deneme yaptım ve yaklaşık 500 TL harcadım ancak kazanç sağlayamadım; bakiyem sürekli azalıyor ve genellikle hiç kazanamıyorum. Acaba bu oyunu oynayan ve büyük ödülü kazanan var mı, merak ediyorum. Bu deneyimden sonra artık bu platformu kullanmayı düşünmüyorum. Ayrıca, garanti maçlar için neden yeterli oranlar belirlenmiyor? Oranlar genellikle kullanıcıların kaybetmesi yönünde belirlenmiş gibi görünüyor ve bu durumdan dolayı siteyi kullanmayı önermiyorum.

14 Ocak 2024 10:02 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

14 Ocak 2024 12:40

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Doğukan
Doğukan

Yazılımcıları oyunda manipülasyon yapmış olabilir. Yazılım ile her şey mümkün. Ben dava açmaya hazırlanıyorum. Bilir kişi tayin isteyeceğim ve yazılım kodlarına baktıracağım.

Nesine.com'da Kazanmak Neden Bu Kadar Zor?

16 Haziran 2024 23:37

16 Aralık 2023 22:58
Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan
05 Ocak 2024 03:51