Nesine Kuponum Neden Hala Beklemede? Çözüm Arayışı

Nesine Kuponum Neden Hala Beklemede? Çözüm Arayışı
19 Mayıs 2024 02:14

Kuponum hala beklemede, neden bu kadar saat oldu hala bekliyorum? Daha önce bu durumu yaşayan var mı, çözümü olan? Nesine'de kuponum neden hala bekleyenler listesinde? Oynadığım maçlar tuttu, ancak bir tanesi 'Maç Sonucu' olarak kazandığım halde hala beklemekte. Daha önce başına gelmiş bir arkadaş var mı acaba?

08 Haziran 2024 02:04

Kuponda maçlar kazandığı yok saat 19 da başladı

19 Mayıs 2024 14:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

08 Haziran 2024 02:01

17 Mart 2024 23:20
Nesine Para Hesabıma Yatmadı

Özcan
20 Haziran 2024 23:58
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Kazanan Kuponum Neden Sonuçlanmıyor?

Semih
10 Kasım 2023 02:58