Murat
31 Ocak 2024 11:31

Nesine'de 20 maç oynadım, 3 tanesi banko olarak geldi. Yatan 5 maç bankolardan hariç, her birinin oranı 4.33 gibi yüksek rakamlardı. Verdiğim para 22 TL idi. Bu durumdan dolayı Nesine üyesi olarak rahatsızlığımı ifade etmek istiyorum ve memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Saygılarımla.

31 Ocak 2024 15:15 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

31 Ocak 2024 18:16

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Norm

Kanka sistem 3. 18 yapmışsın sistem kuralına göre 3 maçın parasını Alman lazım 3 maçın parası da 100 TL falan olması lazım Nesine pişmanlıktır

Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
21 Aralık 2023 10:51
Nesine Sistemli Kupon Hesaplama Hatası
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
21 Aralık 2023 20:18