Nesine Hata Kodu 51-52

Nesine Hata Kodu 51-52
Tekincan
17 Nisan 2024 16:28

Nesine hesabımda kupon oynayamıyorum, hata kodu 51-52 yazıyor. Maçlar bugün ve geç cevap gelecek büyük ihtimalle. Nasıl olacak bu? Neden oynayamıyorum? Kuponunuz, Spor Toto Merkezi Bahis Sistemi'nin izin verdiği kombinasyon limitini aşmaktadır. Lütfen tercihlerinizi kontrol edin diye bir uyarı alıyorum.

18 Nisan 2024 13:33 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

18 Nisan 2024 15:56

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Nesine ( 51-52 Kod Hatası)

Ahmet
02 Kasım 2023 19:32
Nesine ( 51-52 Kod Hatası)

Buğra
18 Nisan 2024 14:45