Bayram sonuçtan çok memnun

Nesine Güvenilir Site Diye Bahis Alıyoruz

Nesine Güvenilir Site Diye Bahis Alıyoruz
03 Mart 2024 21:57
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun Yarım saat içerisinde düzeltildi. Markanız için devam kararı aldım. Teşekkürler'ler”

03.03.2024 tarihinde oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçına 'kırmızı kart olacak' şeklinde bahis yapmıştım. Kırmızı kart çıkmasına rağmen kuponum kaybedilmiş olarak görünüyor. Başka bir maç daha eklemiştim ve onda herhangi bir sorun yok; ancak Beşiktaş-Galatasaray maçı için acil olarak bu durumun incelenmesini rica ediyorum.

04 Mart 2024 09:46 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

04 Mart 2024 09:50

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

04 Mart 2024 09:59

Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
03 Mart 2024 22:03
"Teşekkürler hızlı bir şekilde yardımcı oldular"
Nesine Kırmızı Kart İptali
Nesine Kırmızı Kart İptali