Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 06:27

Oyun içi satın almada yaşanan ve bu hatanın shadow fight 4 oyunu ile alakalı şikayetimdir. Her gün klasik olarak oyuna girerim ve oynarım. Fight pass güncellendikçe en hızlı şekilde bitiririm ve bu seferde bitirdim. Günler sonra reklamsız izlemek için üyeliğim bitti. Yeniden üyeliğimi yenilemek isterken karşıma 2 ayrı paket sunuldu. Ben fight passı bitirmeme rağmen +10 seviye arttıran paketi satın aldım. Dolayısı ile paketin içeriğinde reklamsız oynama olduğunu düşündüm. Daha sonra fark ettim ki hala reklam izliyorum oyun oynarken. Shadow fight 4 desteğine yazdım fakat hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Fotoğraflarda da göstereceğim. Ben vermiş olduğum para karşısında hiçbir hizmet alamadığımı belirtmeme rağmen beni mağdur bıraktılar. Ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Ücreti alırken hatalı olduklarını bir kez daha belirtmek istiyorum. Fight passı bitirmeme rağmen +10 seviye arttıran paketi satmak için benim ekranıma getiremezler. Zaten tamamlamışım nasıl tekrar hediyeleri alacağım? Konu ile ilgili gereğinin yapılmasını ve geri ödeme yapılmasını istiyorum.

06 Ağustos 2023 18:45

Sea Of Thieves Hesabım Haksız Yere Yasaklandı, Çözüm Sunulmadı

30 Temmuz 2025 09:09
Hanbey sonuçtan hiç memnun değil

AdPlus KOBİ Reklam Paketi İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

30 Nisan 2024 23:31