Hanbey sonuçtan hiç memnun değil

AdPlus KOBİ Reklam Paketi İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

AdPlus KOBİ Reklam Paketi İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
30 Nisan 2024 23:31

Adplus KOBİ Reklam hizmetinden duyduğum pişmanlık büyük. Reklam konusunda kesinlikle iş birliği yapılmamalı. Merhaba, daha önce sizlere paket iptali için başvurduğumu, 5 bin TL'lik kısmını kullandığımı ve kalanın iptalini istediğimi, ancak yetkiliye ulaşamadığımı belirtmiştim. Siz de yetkiliyi ekleyip, e-posta ile benimle görüşülmesi için işlem yapmıştınız. Yetkili beni arayıp iptal işlemi ile ilgili prosedürü net bilmediğini, öğrenip bana geri dönüş yapacağını söylemişti. Ancak günler geçti ve hala bir sonuç alamadım. Türkiye'de sektöre yön veren bir firmanın iptal prosedüründe netlik olmamasını anlayamıyorum. Tüketici olarak sizden reklam paketi aldım, satarken hemen işlem yapıp taksitlendirme istediğim için vade farkı da ekleyerek bana paketi sattınız. 5 bin TL'lik kısmını kullandım ve etkisiz olduğunu gördüğüm için 7 gün içinde iptalini talep ettim. İlk e-postamı attığımdan bu yana çok zaman geçti. Kalan paketin kullanımının iptali için neden bu kadar zorlandığını anlamıyorum. Çözüm bekliyorum ve yetkililerden kullanımın iptal edilmesini, kalan tutarın iade edilmesini istiyorum. Bu konuyu sosyal platformlarda; Twitter, Facebook, Instagram'da dile getireceğim. Sözleşme prosedürlerinde, personelde netlik olmaması ve sadece ürün pazarlandıktan sonra herhangi bir eylem yapılmaması kabul edilemez. Büyük harflerle ifade ediyorum: Reklam paketinin iptalini talep ediyorum. İlk e-postayı 7 Nisan'da attım ve şu an 30 Nisan'dayız.

Berent sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 08:15
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 13:33

AdPlus KOBİ 34 Bin TL'lik Paket Hayal Kırıklığı