Mesut sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 16:37

Kesinlikle memnun kalmadım. Hatta paramızla rezil olduk.
Şubenin en iyi dedikleri koltuk en kötü koltuk çıktı sıfır kalite ve Satış sonra en kötü hizmet. 23/08/2023 tarihinde Pendik mağazasından aldığım pearl köşe koltuk çalıştığımızda dolayı pek kullanmadığımız halde altı ay sonra tüylenmeye başladı. Bunun için Pendik şubesiyle görüştüğümüzde koltuğun incelenmesi için bir ekspertiz ekibi göndereceklerini söyledi. Bir hafta sonra gelen ekip, kumaşın değişmesi gerektiğini söyledi bunu da fabrikaya rapor edip en kısa sürede değiştireceklerini söylediler. Bunun üzerine koltuğu almaya geldiklerinde tekrar bir inceleme yapmamız gerekiyor dedi. Yapılan inceleme neticesinde döşemeyi değiştirmek için alıp götürdüler. Bunun üzerine aradan bir ay geçti ve kumaş değişikliği yapıldı diye eve getirdiklerinde baktık ki hiçbir değişim yapılmamış hatta kirli bir koltukla karşı karşıya kaldık. Yaptığımız itiraz ve telefon trafiği sonucu bir yanlışlık olduğunu ve döşemenin değişmesi için tekrar fabrikaya götüreceğiz deyip alıp götürdüler. Bir hafta sonra gelen telefon kumaş değişikliği yapılmayacak ve bizi yeni bir kumaş parası ödemeye zorlamak istediler.
Raporuna, sözüne itibar etmeyeceğin ekspertiz ekibini neden insanların evine gönderip o insanların zamanından çalıyorsunuz. Koltuğun kumaşı değişmeyecekse neden sarmadan götürüp kirletip geri getiriyorsunuz.
Biz kabul etmedik ve koltuğa hiçbir işlem yapılmadan iade edeceklerini söylediler.
Bunlarda insanlık adına bir şey de kalmamış hadi koltuğu geçtim iki kuruş para ödediğin çalışana neden boşu boşu boşuna 3-4 kez koltukları taşıtıp geri götürüyorsun.

Bu kadar zamanımı boşa aldınız, hakkımı size helal etmiyorum.

ndesign-kesinlikle-cok-kotu-bir-marka-3.pdf
16 Temmuz 2024 16:54 (Şikayetten 17 dakika sonra)
16 Temmuz 2024 18:04

Merhaba, Sorun tüylenmede değil kendi içinizdeki iletişim probleminden doğan sorunları biz yaşıyoruz. Bu bir keten kumaş, ya değişir ya da değişmez cevabı nettir. Cevabınız incelemeye gelen ekibin raporuna bağlıysa o zaman bu ekibin raporuna itibar edeceksiniz. Sözüne itibar etmeyeceğiniz kişileride evime gönderemezsiniz. Değiştirmek üzere alınan bu koltuk neden 3 hafta boyunca bekledikten sonra sorun çözülmeden geri gönderiliyor. Kumaşı değişecek dediğiniz için koltuğu sarmadan öylece kamyona yüklemelerine müsaade ettik. Koltuk geri geldikten sonra koltuğu açıp gören çalışanınız hayretle sizi arayıp neden işlem yapılmadan koltuğu gönderiyorsunuz diye sitemde bulunuyor. Çünkü siz oturduğunuz yerde müşteriye yanıltıcı bilgiler vermekle meşgulken zahmeti o çalışanlar çekiyor. Mağduriyetini de biz yaşıyoruz. Sizin kurumsal bir firma olduğunuzu düşünerek koltuk aldım ama kendi evimde bir aydır kamp sandalyesinde oturuyorum. Ben başka bir kumaş talebini makul bir fiyat farkıyla düşünebilirim dedim. Kendi kumaşı olursa ödeme yapmayacaksınız dediler bizde tamam dedik aynı kumaş olsun çünkü koltuk fiyatı kadar kumaş farkı istediniz. Yazık günah insanları bu kadar mağdur etmeyin

Sinem
27 Temmuz 2024 16:07

06 Temmuz 2025 22:43

24 Ekim 2024 14:46
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 12:00
koltukta-kisa-surede-yasanan-sorunlara-cozum-sunulmadi-5.jpg
koltukta-kisa-surede-yasanan-sorunlara-cozum-sunulmadi-3.jpg
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 17:07
Enza Home Ürünü Satana Kadar Ürününün Arkasında Petra Koltuk Şikayeti