Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Eksik Seanslar Ve Hatalı Kayıtlar Nedeniyle Mağduriyet!

22 Kasım 2024 09:46

Gaziantep Ncr Hastanesi'nden 21/06/2023 tarihinde lazer/epilasyon için 12 seans olmak üzere kayıt yaptım ve ücretini kredi kartımla ödedim. Bu süre yaz dönemine denk gelmesi nedeniyle cihazda ısınmalar olduğu belirtilerek işleme Ekim ayında başlanması önerildi. 07/10/2023, 18/12/2023, 11/01/2024, 06/03/2024, 01/04/2024, 05/06/2024, 11/07/2024, 12/08/2024, 03/10/2024, 20/11/2024 tarihleri olmak üzere 10 seans işlem gerçekleştirildi. 20/11/2024 tarihinde görevli personel 12 seans giriş yaptığımı ve seansların bittiğini belirtti.
Ancak ben 10. Seansıma girdim. 2 tane seansa hiç girmeme rağmen sistemlerinde beni girmiş olarak kayıt etmişlerdir.
Şu an benim tespit ettiğim 24 Ekim 2023 tarihinde saat 17.00'de randevum vardı ancak işlemi yapan personel görevinden ayrıldığını belirtmiş ve söz konusu işlem gerçekleştirilmemiştir. Bu tarihli işleme girmeme rağmen girmişim gibi gösterilmiştir. Buna ilişkin yazılı görüşme kayıtları da elimde mevcuttur. Bu hususu daha söz konusu tarihlerde ilgililer ile görüşerek çözmüştük ancak kayıtlarda gerekli düzeltmeleri yapmadıklarından dolayı 20/11/2024 tarihinde tekrar sorun olarak gündeme gelmiştir. Yetkili personel hangi tarihlerde giriş yaptığıma dair bilgi vermemiştir. Sadece 12 seans işlemin tamamlandığını belirtmiştir. Sık sık personel değişikliğinden kaynaklı olarak süreç uzamıştır. Sürecin uzaması ve hatalı kayıt girilmesi personel kaynaklı olmuştur. Ayrıca görevli personel alaycı küçümser bir tavır ile kısa cevaplar vermiş, bir süre sonra sorulara cevap vermeyerek diğer personellere de "bunun ile muhatap olmayın" şeklinde söylemde bulunmuştur.
Sonuç olarak 12 seans lazer/epilasyon işlemime 10 seans katıldım ve hastane kayıtlarının incelenerek girmediğim seansların tarafıma iadesini ve bu hususta özensiz davranış sergileyen personeller hakkında gerekenin yapılmasını talep etmekteyim. Bu hususta sizlerden dönüş almamam sonucunda gerekli yasal yollara da başvuracağımı, konunun takipçisi olacağımı ayrıca belirtmek ister, olumlu görüş ve sonuçlar için dönüşlerinizi beklemekteyim.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 11:08

NCR International Hospital Özel Ncr Gaziantep Hastanesi

05 Mayıs 2024 17:42
Reymen sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Profesyonellik Sıfır, Güven Kesinlikle Yok

11 Eylül 2025 15:25
Ncr International Hospital Profesyonellik Sıfır, Güven Kesinlikle Yok
Zehra sonuçtan çok memnun

Buhara Hastanesi Güzellik Merkezinde Anlaşma Problemi

12 Ocak 2024 19:22
"Buhara Hastanesi tarafından iletişime geçileceği mesajı üzerine tarafıma dönüş yapıldı. Mevzu hasta haklarını korur niteliğinde sonuçlandırıldı. İlgilenildi, mağduriyet giderildi. Buhara hastanesine ilgi, alaka ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim."
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Lazer Epilasyon Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

10 Mart 2025 15:24