Nazar Mobilya (Çorlu) Mobilyanın Tabanının Su Almış Ve Çürük. Olarak Teslim Edilmesi

İbrahim
19 Mayıs 2024 16:06272

Satın alınan ürün, görsellerde görüldüğü gibi değil, çürük olarak teslim edildi. Yazışmalarımıza hiçbir şekilde yanıt alamıyoruz. Teslimatı gerçekleştiren kişiler de mağduriyetimizle alay edercesine 'silince geçer' gibi ifadeler kullanarak durumu ciddiye almadılar. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve ürünün yenisi ile değişim yapılmasını talep ediyorum.

Mobilya
Mobilya
28 Ocak 2025 11:03

Merhaba Öncelikle bir sorun yaşadığınızda öncelikle firmamıza başvurunuz Çürük dediğiniz yer MDF lam parça o parça o yüzeyden su almaz sadece talaş tozları üzerine paketliyken oluşan buhardan damlamış bir damla, yani orada çürüme vesaire yok, orayı bir nemli bezle silmeniz yeterli. Bir diğer husus biz ürünlerde herhangi bir problem olması ihtimaline karşın ürüne garanti veriyoruz ürünü alalı ne kadar zaman oldu yakın zamanda teslim ettiğimiz bir ürün değil bu modelimiz, aldığınız zaman neden ulaşıp yardım istemediniz. Lütfen diğer insanları hakkımızda yanıltıcı düşüncelere sevk etmemek için daha vicdanlı hareket etmeye çalışınız.

Büşra

Ürünler kırık dökük geldi. Firmaya bildirdik, değişim yapmadılar. Tüketici Hakları ve icraya vermemize rağmen hâlâ değiş...

1 Destek5 Yorum

Evser Mobilya Kanepeler Yırtık Geldi

Sıdıka
25 Şubat 2024 15:28570

Aldığımız üründe mağdur olduk. Ürünün kumaşı kalitesiz bir şekilde ve parça parça geldi. Değişim yapılacağı söylendi. Üz...

Çilem
15 Mart 2024 17:442.164

Defolu bir ürün teslim aldım. Resimde gösterilen ürünle alakası yok, firma ise iade için bekleyen kargoyu 1 aydır almadı...