Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Navimex 8gb 128gb Model Cihaz Radyo Sorunu

01 Ekim 2023 15:15

Emrgarage'dan aldığım ve o dönemin dediklerine göre halen daha en iyi özelliklere sahip Navimax 8gb/128gb modelinin radyosu çalışmadığı için 20 gün serviste kaldı ve geldikten 2 gün sonra tekrar bozuldu.

Satılan ürün satış aşamasında ve satış sonrasında diye 2 ayrı uygulama bulunmaktadır. İade veya ürün değişimi için gittiğimde bakalım ne olacak

06 Ekim 2023 20:32

Navimex 7862 8gb/128gb 10" modelini 8 Eylül tarihinde radyoya giriş yapmadığı ve uygulamadan attığı için size teslim ettim. 28 Eylül tarihinde arızanın giderildiği bilgisi ile teslim aldım. O an uygulama çalıştı ama 2 gün sonra aracıma bindiğimde yaptığım kontrolde sorunun devam ettiğini gördüm. Bu cihazın ayıplı ürün statüsüne alınıp yenisi veya varsa bir üst modelinin ücreti ödemek şartı ile değişimini istiyorum. Konu hakkında WhatsApp numaranız üzerinden size görsel ve video olarak yazdım ama dönüş olmadı tarafıma

Ek
06 Ekim 2023 20:08
Navimex 8gb 128gb Model Cihaz Radyo Sorunu

Hata ekran görüntüleri

15 Ekim 2023 01:41

Cihazı Emrgarage'e tekrar bıraktım. 2. Kez arıza kaydı açıldı aynı arızanın 3. Kez olması gerekiyormuş değişim için. Sözde 4 günde bana teslim edilmiş edilecek olan cihazdan haber yok. Emrgarage cihazı satarken tek yetkili biziz dese de iş sorun oldu mu biz sadece satıcıyız diyerek köşesine çekilmektedir. Tavsiyem ya ucuz bir cihaz almanız ya da gerçekten kaliteli bir markaya yönelmeniz. Bu marka için bu kısa süreli tecrübelerim sonucu.

15 Kasım 2023 17:42

2 servis sonrası radyo çalışıyor ama son montaj sonrası geri vites kamerası hatası almaktayım. Kısacası ürün ve mağaza tercih edilmesi sizin sabrınıza ve tercihinize kalmış ama yapmayın. 1 sene olmadan bu kadar sorun ve sıkıntı olduysa gelen yılları düşünmek istemiyorum. Eğer para ve zaman kaybı sizin işin önemli değilse ürün size göre!

09 Aralık 2023 22:29

Bu arada cihazın tesliminde araç logo bilgileri görünüyordu artık onlar yok. Nasıl bir işlem yapıldıysa sadece Android 12 resmi çıkıyor

23 Ağustos 2025 14:48

Bu marka asla tercih edil memeli. Satış sonrası ile satış öncesi asla bir değil

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
22 Nisan 2025 18:14
Satın Aldığım Multimedya Cihazı Sorunlu, Teknik Destek Yetersiz
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Navitech Media Markt Teknik Servis Hüsranı!

Muhammet
28 Ocak 2024 01:44
Navitech Media Markt Teknik Servis Hüsranı!

Pahalı Ve Güvenilir Diye Aldığım Multimedya Cihazı Hayal Kırıklığı Yarattı

Ünal