27 Aralık 2024 11:104.873

Naturel kalıcı makyaj Pendik Edanur Dikbıyık isimli hanımefendiye microblading yaptırdım. Öncelikle bana sormadan kaşımı açtı. Gerekiyordur dedim sesimi çıkarmadım. Yaptığı işlem güya kıl tekniği yalan yok ilk gün öyleydi ama sonra görseldeki hale yakın bir hal aldı.

Kendisine ilettim ikinci seansta düzelteceğini söyledi ama değişen bir şey olmadı. Düğünüm var diye daha fazla uzatmadım. Birkaç ay sonra daha da kötüleşince iletişime geçtim, bana düzeltme için çağırdığı seanstaki kaş görselimi atıp, kaşımın zaten öyle olduğunu söyledi.

Zaten kendi batırdığı kaş gelmeden öyleymiş gibi davrandı. Böyle işlemlerde talihsizlik olabilir ama insanda biraz mahcubiyet, biraz işine saygı olmalı.

19 Şubat 2025 14:56

Şikayetimin altına yazılan cevabın tümü gerçek dışıdır. Hiçbir şekilde çözüm önerisi sunulmadı öyle olsa başka yere düzeltmek için dünyanın parasını ödemezdim. Tüm dekont ve yazışmalarım mevcut onların faturası mevcut mu zannetmiyorum hukuki süreç başlatacağız yazmışlar aylardır başlatmalarını bekliyorum ancak tabi ki yapamadılar çünkü yazdıklarım doğru annemin işlemi tutmadı olabilir ama ben de korkunç boyalar kaldı

19 Şubat 2025 14:59

Ayrıca yüzümün tamamının göründüğü fotoğrafımı iznim olmadan paylaştıkları için asıl ben hukuki süreç başlatacağım

3 Ocak 2025 18:51

Bütün kanıtlarımda bırakayım herkes görsün yalan söyleyen birinin hakaretlerini gerisini mahkemede görüşürüz zaten dila hanım

Eki aç
3 Ocak 2025 18:41

Merhaba değerli okuyucular ve müşterilerim Dila hanım geldiğinde kaşında işlem olduğu bilgisi verildi ısrarla yaptırmak istedi memnun kalıp annesini de getirmek isteyen kendisidir tarih 05 hazirandır tüm kanıtları mevcut yüklüyorum isteyen bakar. Kaşı koyu olmasını istemediğinden açma işlemini her uzman yapar fakat benden önce altta işlem olduğundan bizzat bilerek tüm detaylı öncesi fotolarımı aldım iyi ki almışım. Şikayetçi olduğunu söyledi kendisine gelin yine yaparım dedim ama kendisi zaten kötü olan bir kaşı düzeltmeme rağmen hakaret etmeyi ve bir genç kadın girişimciyi bu şekilde ifşalamayı tercih etmiştir. Elimdeki tüm bilgilerimle hakaretleriyle bende gerekli girişimleri yaptım gerisi Hukuk, 5 yıllık sürede yaptığım binlerce kaş memnunken elbet memnun olmayan da olabilir ama işlemim hatalı değildir. Buyurun kanıtlarınıda paylaşıyorum 5 haziranda yaptığımda kaşı zaten dövmeleşmiş bir halde bana gelmiştir paylaştığı işlem benim değil İsteyen gelir merkezimde bizzat beni izler ona göre satın alır

Eki aç

Cemile
8 Ocak 2025 21:354.593

Denizli kalıcı makyaj F**** E*****'ye 14 Ekim'de dudak renklendirme işlemi için randevu alıp gittim. İşlem sırasında kaş...

2 Destek1 Yorum

Latife Beauty Microblading Hatalı İşlem

Aleyna
28 Şubat 2024 23:3114.529

Kesinlikle memnun kalmadım, işinin arkasında duran bir işletme olmadıklarını düşünüyorum. Bana renk, şekil gibi konulard...

1 Destek1 Yorum

Emine
1 Temmuz 2025 14:253.600

Üç ay önce microblading yaptırdım. Koyuluğu açılır dediler, açılmadı. Doğal olur dediler, otobüste oturan yaşlı teyze bi...

1 Destek