Nanda Tower Hoş Olmayan Muameleler!

31 Mart 2024 01:00

Ağustos ayından beri İstanbul'da Nanda Tower adlı binada oturuyorum. Aylık aidat ücretlerimiz diğer masraflarla birlikte 4000 lirayı geçiyor ve bu bahsettiğim rakam 1+1 daire için. Kartal'ın Sanayi Mahallesi'indeki bir binada bu firmaya bu ücretleri ödeyip, ayrıca bina sakinleri olarak hoş olmayan muamelelere maruz kalıyoruz. Her ay farklı bir sorunla karşılaşıyoruz. Kapıda ayakkabılarımız görüldüğünde çöp odasına konuluyor ya da fotoğrafı çekilerek uygulamada oturduğumuz daire numarası ile beraber yayınlanıyor. Katımızda uyuşturucu madde kokusu olduğu söylenirken, yönetici baharat kokusu olduğunu iddia ediyor. Evimizin içine kadar koku yayılıyor ve bu duruma herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. Kapı çaldığında güvenlikten aranıyoruz sanarken, aslında arkadaşlarımız doğrudan kapıda beliriyorlar. Binanın mimarisi nedeniyle ana girişin sanayi tarafından olması ve otopark girişi için 2 km daha gidip e-5 tarafından girmek zorunda kalmamız sebebiyle, kısa yol olarak otopark girişinden kendi ofisimize gidip gelmemiz gece 12'de güvenlik tarafından aranıp tehdit edilmemizle sonuçlanıyor. Otopark girişinde de güvenlik var ve kartımızı kontrol edebiliyorlar ancak bize 2 km öteden girmemiz söyleniyor. Güvenlik, oturduğumuz daire numarasını bile bile bizi gece 12'de arıyor.

08 Eylül 2023 09:04
Meray sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Aidat Ödeyip Temel Hizmetlerden Mahrum Kalmak Can Sıkıcı

13 Temmuz 2025 15:12